Yasak Elma'da Ortalığı Karıştıran Talat Bulut Şimdi de Mahkum Dizisinde Ortalığı Birbirine Katmaya Geliyor!

Başarılı oyuncu Talat Bulut'un ekranlardaki yeni projesinin adresi belli oldu. İşte habere ilişkin o detaylar...

19.02.2022-13:15 - (Son Güncelleme: 19.02.2022-13:15) Yasak Elma'da Ortalığı Karıştıran Talat Bulut Şimdi de Mahkum Dizisinde Ortalığı Birbirine Katmaya Geliyor!

Ekranların en sevilen oyuncuları arasında yer alan ve oynadığı birçok rolde göstermiş olduğu oyunculuk performansıyla herkesi kendine hayran bırakan ünlü oyuncu Talat Bulut'tan güzel haber geldi. Fox TV'nin en sevilen dizileri arasında yer alan Yasak Elma'da 85 bölüm rol alan ünlü oyuncu, dizide canlandırdığı karakterle hafızalarda yer edinmişti. Çok sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizide uzun süre boyunca rol aldıktan sonra yine senaryo gereği diziden ayrılan ünlü oyuncu ekranlara kısa bir ara vermişti. Verdiği bu arayı çok açmayan ünlü oyuncu, yeni dizisiyle yeniden ekranlara geleceğini duyurdu.

SİNYÖR KARAKTERİYLE GERİ DÖNECEK 

Fox TV'nin başarılı yapımlarından biri olan Mahkum dizisi, yeni sezondaki iddialı ilerleyişini sürdürüyor. Reyting rekortmeni olan başarılı dizilerden yalnızca biri olan Mahkum, hem senaryosu hem de oyuncu kadrosuyla göz doldurmayı başarıyor. Birbirinden yetenekli oyuncuların yer aldığı kadroya, sevilen isimler arasında yer alan Talat Bulut da eklendi. Başrollerinde Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu ve Seray Kaya gibi isimlerin olduğu kadroya eklenen Bulut'un dizide canlandıracağı karakterinin ise ''Sinyör'' olduğu ortaya çıktı. İlk yayınlandığı günden bu yana merakla izlenen dizinin ilerleyen günlerde nasıl bir geri dönüş alacağı ise şimdiden merak konusu oldu. Talat Bulut'un dizinin kadrosuna dahil olmasından sonra, ilerleyen günlerde başka hangi karakterlerin diziye gireceği de en çok merak edilen gelişmeler arasında yer alıyor. 

talat bulut

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal