Gizli Çapkınlardan Engin Günaydın Genç Sevgilisi Buğu Selen Somer’le Kameralara Yakalanınca Kaçacak Delik Aradı!

Ünlü oyuncu Engin Günaydın, kameralara sevgilisiyle birlikte ansızın yakalanınca ne yapacağını şaşırdı. İşte habere ilişkin o detaylar...

19.02.2022-12:46 - (Son Güncelleme: 19.02.2022-12:46) Gizli Çapkınlardan Engin Günaydın Genç Sevgilisi Buğu Selen Somer’le Kameralara Yakalanınca Kaçacak Delik Aradı!

Hayat verdiği her karakterle ekran başındaki izleyiciyi televizyona kilitleyen, büründüğü her rolle beyaz perdede başarılı oyunculuklara imza atan ünlü oyuncu Engin Günaydın adından her zaman başarıyla söz ettiriyor. Yer adlığı birçok projede göstermiş olduğu oyunculuk performansıyla akıllara kazınan usta oyuncu, yalnızca başarılı kariyeriyle gündeme gelmeyi tercih ediyor. Magazinden ve kameralardan uzak durmayı seven ünlü oyuncu, basın mensuplarıyla da fazla sohbet etmemesiyle biliniyor. Önceki gün yine basın mensuplarının kameralarına yansıyan ünlü oyuncu, karşısında yanan ışıkları ve gazetecileri görünce ne yapacağını şaşırdı. 

TAKSİYE BİNEREK KAÇAR ADIM UZAKLAŞTILAR

Dizi, film ve tiyatroların aranan yüzü usta oyuncu Engin Günaydın, uzun bir zamandır televizyonda bir iş yapmıyor. Çalışma koşulları nedeniyle televizyona dair projelerden uzak duran ünlü oyuncu, son zamanlarda yaşadığı dolu dizgin ve biraz da kaçak aşkıyla anılıyor. Her objektiflere yakalandığında kaçar adım uzaklaşan ünlü oyuncu Günaydın, önceki gün de yine kameralara yakalandı. bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Buğu Selen Somer'le birlikteliğini sürdüren ünlü oyuncu, gazetecileri görünce sevgilisiyle arasına mesafe koydu. Yoldan geçen bir taksiyi çeviren ünlü oyuncu araca binmeden önce sevgilisi hakkında sorulan soruları yanıtsız bırakırken dijitalda yayınlanan dizisi hakkında; ''Teşekkür ederim. Çok güzel bir projeydi ama yeni sezon olur mu hiç bilmiyorum'' yanıtını verdi. Daha sonrasında aracına binerek sevgilisiyle birlikte uzaklaştı. 

engin günaydın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal