Yasak Elma Vildan Vatansever Kimdir?

Fox TV'nin sevilen yapımlarından biri olan Yasak Elma'nın her oyuncusunun hayatı merak ediliyor. Dizide Aysel karakterini canlandıran Vildan Vatansever kimdir? Yasak Elma Vildan vatansever kimdir?

16.02.2021-09:49 - (Son Güncelleme: 16.02.2021-09:49) Yasak Elma Vildan Vatansever Kimdir?

Ekranların sevilen entrika dolu dizisi Yasak Elma her bölümü ile izleyicisini ekrana kilitlemeyi başarıyor. Dizinin cefakar ismi Aysel kimdir? Yasak Elma Vildan Vatansever kimdir? 

YASAK ELMA DİZİSİNİN AYSEL'İ VİLDAN VATANSEVER KİMDİR?

Oyuncu Vildan Vatansever 1989 yılında zorunlu göç sırasında ailesi ile Bulgaristan’ın Asenovgrad şehrinden Bursa’ya göç etmiştir.

Üniversitede işletme bölümünü tamamladıktan sonra dil eğitimi için İngiltere’ye gitmiş. Dil eğitimini bitirdikten sonra İstanbul’a yerleşti ve belli bir süre kamera önü eğitimi ve drama dersleri almış. Zamanla dizilerde, reklamlarda ve sinema filmlerinde yer almaya başlamıştır. 

VİLDAN VATANSEVER KİMDİR?

Vildan Vatansever. Yasak Elma Aysel rolüne hayat vermektedir. Daha önce 'Bizim Hikaye', 'Krem', 'Kanıt', 'Kuzgun' dizilerinde rol almış olan oyuncu Göçmen kızı olarak kendisini tanımlıyor. 

Bulgaristan doğumlu olan Vildan Vatansever,  Bursa’da yaşamıştır. Mezuniyetin ardından yerel bir radyoda sunuculuk yapmıştır. Sevilen dizi Yasak Elma dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu, daha öncesinde pek çok projede yer almıştır.

Yasak Elma dizisinde Eda Ece’nin ona verdiği desteği dile getiren oyuncu, dizinin sevilen karakterlerinden biri olarak tanınmaktadır.

VİLDAN VATANSEVER DİZİLERİ VE FİLMLERİ

Yasak Elma 

Kuzgun 

Savaşçı

Gülperi 

Darısı Başımıza 

Jet Sosyete 

Kalp Atışı 

Fazilet Hanım ve Kızları 

Nerdesin Birader? 

Bu Şehir Arkandan Gelecek

Bizim Hikaye 

Bana Sevmeyi Anlat 

Medcezir 

Gönül İşleri 

Kuzey Güney 






DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal