Şahika Yasak Elma Dizisinden Ayrıldı mı?

Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma dün akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin kötü karakteri Şahika, Yasak Elma'dan ayrılıyor mu? Şahika'nın zehirlenmesi herkesin aklına aynı soruyu getirdi. Şahika Yasak Elma dizisinden ayrılıyor mu?

02.02.2021-08:55 - (Son Güncelleme: 02.02.2021-08:55) Şahika Yasak Elma Dizisinden Ayrıldı mı?

Fox TV'nin her hafta pazartesi akşamları yayınlanan dizisi Yasak Elma dün akşam heyecanlı bir bölümle ekranlara geldi. Dizinin başrol oyuncusu olan Nesrin Cavadzade'nin Yasak Elma'dan ayrılacağı iddia edildi. Peki Şahika Yasak Elma'dan ayrılıyor mu? İşte haberin detayları...

ŞAHİKA DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Yasak Elma'nın dün akşam yayınlanan 96. bölümde, Hasan Ali'nin zehirlemesi sonucu Şahika'nın diziden ayrılacağı 

iddiaları gündeme geldi. Her bölümü ile yüksek reyting almayı başaran Yasak Elma dün akşam da merak uyandıran bir bölümlere ekranlara geldi. Şahika rolüne hayat veren Nesrin Cavadzade'nin dizden ayrılacağı öne sürüldü. Ancak gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Şahika'nın diziden ayrılmayacağı öğrenildi. Altuntaş, 'Fenomen dizi Yasak Elma'nın yeni bölüm fragmanında Şahika'nın zehirlenip öldüğü görüntüler Nesrin Cavadzade'nin ayrıldığı düşüncesini akla getirdi. Ancak Cavadzade'nin projeden ayrılmadığı öğrenildi' şeklinde konuştu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal