Yasak Elma 96. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Fox TV'nin entrika dolu dizisi Yasak Elma dün akşam 95. bölüm ile ekranlara geldi. Dizinin bu bölümünün ardından izleyiciler 97. yeni bölüm fragmanını aratmaya başladı. Peki Yasak Elma 96. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

26.01.2021-17:17 - (Son Güncelleme: 26.01.2021-17:17) Yasak Elma 96. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Başrollerinde; Şevval Sam, Eda Ece ve Nesrin Cavadzade'nin yer aldığı Yasak Elma 25 Ocak Pazartesi akşamı yani dün akşam 95. bölümüyle ekranlara geldi. Yasak Elma 96. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte haberin detayları...

YASAK ELMA 96. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma heyecan dolu 95. bölümüyle hayranlarının karşısına çıktı. Dizisinin 96.yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

YASAK ELMA 95. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Her şeylerini kaybeden Ender ve Şahika, Hasan Ali’yi devirme planları yaparlar. Ancak Yıldız, Şahika ve Ender’in cezaevi arkadaşları Nurgül’ün çıkıp gelmesi herkesi etkiler. Cansu ise Yıldız ve Çağatay arasındaki soğukluğu kendi lehine kullanmak ister. 

Yıldız, Ender ve Şahika’nın ona yaptığı oyundan sonra onlara güzel bir ders vermek için harekete geçer. Çağatay, Yıldız’ın sürekli bir olaylara karışmasından rahatsız olmaya başlamıştır. Ender ve Şahika, Cansu’yu kullanarak Hasan Ali’yi alt etmek için plan yaparlar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal