Yasak Elma kaza yapan araçtan kim sağ çıkacak? Yasak Elma kazada kim öldü?

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma her Pazartesi günü seyircilerle buluşurken sezon finaliyle ekranlara veda etti. Her sezonuyla izleyicilerin gönlünü kazanan Yasak Elma'nın son bölümünde gerçekleşen kaza yürekleri ağıza getirdi. Peki, Yasak Elma kazada kim öldü? Yasak Elma kazada kimler sağ çıkacak? Yasak Elma sezon finali hakkında merak edilenler haberimizde yer almaktadır

18.06.2022-21:46 - (Son Güncelleme: 18.06.2022-21:46) Yasak Elma kaza yapan  araçtan kim sağ çıkacak? Yasak Elma kazada kim öldü?

5.sezonu geride bırakırken yeni sezonu için hazırlıklara başlayarak Yasak Elma dizisi oyuncuları ve konusu ile beğenileri toplamaya devam ederken son bölümü ile heyecanları arttırdı. Yeni sezonla beraber bazı oyuncuların diziden ayrılacağı konuşulmaya başlandı. Başrollerden olan Eda Ece, Şevval Sam ve Berk Oktay'a gözler çevrildi. Sezon finalinde gerçekleşen kazada kimlerin öleceği ya da kurtulacağı merak edilmektedir. İşte, Yasak Elma kazası hakkında tüm detaylar...

Yasak Elma sezon finalinden olay yaratan kaza

Eda Ece, Şevval Sam ve Berk Oktay'ın hayat verdiği karakterlerin yer aldığı aracın uçurumdan yuvarlanması sonucu geçirilen kaza heyecanları arttırdı. Final sahnesiyle beraber hangi karakterin diziden ayrılacağı merak edilmeye başlandı. Oyuncuların sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar ise kafaları karıştırdı.

Yasak Elma Berk Oktay

Diziden ayrılacak olan ismin Berk Oktay olacağı konuşulurken Çağatay'ın bu kaza ile çıkacağı düşünülmeye başlandı. Yıldız, Ender ve Çağatay'ın yer aldığı arabanın kaza geçirmesi sonrasında üç oyuncu da mı diziden ayrılacak? soruları gündeme gelmeye başladı. Berk Oktay'ın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım üzerine veda ettiği ve dizide hikayesinin bittiğini duyurdu.

Berk Oktay yeni dizi

Yasak Elma'nın sevilen oyuncularından olan ve iki sezonu izleyicilerle paylaşan Berk Oktay'ın diziden ayrılması üzerine NGM tarafından başlatılan ATV ekranlarında yayımlanacak olan Bir Küçük Günışığı adlı dizide yer alacağı konuşulmaya başlandı. Bu dizideki partnerinin ise Seray Kaya olacağı iddia edilmektedir. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal