Yasak Elma dizisinde tepki çeken sahne: Küçük çocuğun yanında…

Ekranların sevilen dizileri arasında yer alan ve 5 sezondur devam eden Yasak Elma’nın son bölümü, büyük tepki çekti. İzleyiciler bu kadar da yapılmaz diyerek o sahneyi paylaştı. İşte detaylar…

24.05.2022-15:22 - (Son Güncelleme: 24.05.2022-15:22)

Başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam ve Biran Damla Deniz’in rol aldığı Yasak Elma dizisinde sular durulmuyor. Yayınlandığı her bölüm reyting rekorları kıran dizinin, dün ki bölümünde yayınlanan o sahne seyirciden tepki çekti. Sosyal medyada gündem olan görüntülere yorum yağdı.

Yasak Elma’da tepki çeken sahne

Pazartesi akşamları FOX TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisi, aile yemeği sahnesinde seyircinin tepkisini çekti. Eda Ece ve Şevval Sam’ın canlandırdığı karakterlin, rol gereği aralarının açık olması dizinin reytinglerinde düşüşe neden oldu. Senaryoda değişikliğe giden ve Yıldız’la Ender’i tekrar bir araya getiren olaylara, dizide Yıldız’ın oğlu olan Halit Can’ı canlandıran Kuzey Gezer’in de karıştırılması izleyiciyi kızdırdı. Son bölümde ki alem sofrası bölümünde yaşananlara çocuk oyuncunun da dahil edilmesine ‘yazıklar olsun, sonunda bunu da yaptınız’ gibi yorumlar yağdı. 

Yasak Elma'dan tepki çeken sahne

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal