Kısmetse Olur Cansel +18 görüntüleri sosyal medyayı salladı...! Twitter'da Cansel'in videosu ifşalandı Eser West'den kusma emojisi...

Kısmetse Olur programıyla tanınmış olan Cansel Çördük'ün İnternet üzerinde paylaşılan erotik videosu gündemde çok konuşulan konular arasında yerini aldı. Bunun üzerine eski sevgilisi olan Eser West kendisini tutamayarak sosyal medya hesabından olay gönderme yaptı. Peki, Kısmetse Olur Cansel'in +18 görüntüleri nasıl? Eser West hesabından ne paylaşımı yaptı? İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar sayfamızda yer almaktadır.

24.05.2022-16:28 - (Son Güncelleme: 24.05.2022-16:28) Kısmetse Olur Cansel +18 görüntüleri sosyal medyayı salladı...! Twitter'da Cansel'in videosu ifşalandı Eser West'den kusma emojisi...

Kısmetse Olur programıyla tanınmış olan Cansel Çördük'ün İnternet üzerinde paylaşılan erotik videosu gündemde çok konuşulan konular arasında yerini aldı. Bunun üzerine eski sevgilisi olan Eser West kendisini tutamayarak sosyal medya hesabından olay gönderme yaptı. 

cansel çördük

Kısmetse Olur Cansel'in +18 görüntüleri nasıl? Eser West hesabından ne paylaşımı yaptı?

Bir zamanlar dolu dizgin aşk yaşayan Eser West ve Cansel Çördük'ün evlenilmeleri beklenirken, ayrılmaları gündemde herkesi şaşkına çevirmişti. Daha sonra yurt dışında yaşamaya devam eden Eser West, sosyal medyada gözlerden uzak kalmayı tercih ederken, Cansel Çördük ise tam tersine aktif bir şekilde gündemde yerini almaya devam etti. Twitter'a düşen Cansel Çördük'ün +18 videosundan sonra herkesin şaşkınlığa düştüğü olayda, Eser West'te kendini tutamayarak, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Paylaşmış olduğu iki maymunun çiftleşme videosundan sonra, takipçilerinin Cansel'e gönderme yapıyor olarak düşünüldü.

cansel çördük + 18

Cansel Çördük'ün paylaşıldığı videosundaki kişinin, FBG Goat adlı bir müzisyen olduğu öğrenildi. 

Nilay Kızıldemir
nilaykzldmr@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal