Yasak Elma Çetin ölüyor mu, diziden ayrıldı mı? Erdal Bilingen Yasak Elma'dan neden ayrıldı?

Fox TV ekranlarının sevilerek takip edilen Yasak Elma dizisinde ayrılık rüzgarları esiyor. Çetin karakteriyle ekranlarda yer alan Erdal Bilingen'nin diziden ayrılacağı konuşuluyor. Dizi hayranları ise Çetin karakterinin diziden ayrılıp ayrılmayacağını merak ediyor. Peki, Yasak Elma Çetin ölüyor mu? Erdal Bilingen Yasak Elma'dan neden ayrıldı? İşte detaylar...

09.05.2022-20:45 - (Son Güncelleme: 10.05.2022-10:57)

Fox TV ekranlarında her Pazartesi akşamı ekranlara geliyor. Tüm heyecanı ve entrikalarıyla devam eden dizinin oyuncu kadrosunda yer alan Erdal Bilingen'in Yasak Elma'dan ayrılacağı konuşuluyor.

Başrollerini Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz, Berk Oktay ile Murat Aygen'in paylaştığı Yasak Elma dizisinde Çetin karakteriyle yer alan Erdal Bilingen'in diziden ayrılıp ayrılmadığı merak ediliyor.

Yasak Elma Çetin ölüyor mu, diziden ayrıldı mı?

Sevilen Fox TV dizilerinden biri olan Yasak Elma'da Doğan karakterinin yardımcısı olarak yer alan Erdal Bilingen'in hayat verdiği Çetin karakterinin diziden ayrılacağı hakkında konuşulanlar doğrulandı. Çetin karakterine hayat veren oyuncu Erdal Bilingen, Yasak Elma dizisinden ayrılacak.

Yasa Elma Çetin diziden neden ayrılıyor

Erdal Bilingen Yasak Elma'dan neden ayrıldı?

Yasak Elma'dan ayrılacağı konuşulan Erdal Bilingen'in yaşadığı sağlık sorunlarından ötürü diziden ayrılma kararı aldığı öğrenildi. Doğan'ın yardımcısı olarak ise yerine Ersel Şibil geçecek.

Yasak Elma, heyecan dolu yeni bölümüyle 9 Mayıs Pazartesi 20.00'de FOX'ta!

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal