Melis Sezen’den dudak uçuklatan pozlar

Pantene Altın Kelebek ödüllerinde giydiği kıyafet ve yaptığı konuşma ile gündeme damga vuran Melis Sezen, şimdilerde ise verdiği dudak uçuklatan pozlarla dikkatleri üzerine çekti. Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinde rol alan güzel oyuncu Melis Sezen sosyal medya üzerinden paylaştığı fotoğraflarla gündem oldu.

09.05.2022-17:44 - (Son Güncelleme: 09.05.2022-17:44) Melis Sezen’den dudak uçuklatan pozlar

Geçtiğimiz yıl Aralık ayında gerçekleşen Pantene Altın Kelebek ödüllerinde giydiği kıyafet ve yaptığı konuşma ile gündeme damga vuran Melis Sezen, şimdilerde ise verdiği dudak uçuklatan pozlarla dikkatleri üzerine çekti. Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinde rol alan güzel oyuncu Melis Sezen sosyal medya üzerinden paylaştığı fotoğraflarla kusursuz bedenini gözler önüne serdi. İnstagram hesabını aktif bir şekilde kullanan Sezen, paylaştığı fotoğraflarla ağızları açık bıraktı.

Melis Sezen'in dudak uçuklatan pozları

Paylaştığı cesur pozlarla adından sıkça söz ettiren Melis Sezen güzel vücudu ile dikkatleri üzerine çekti. Ya İstiklal Ya Ölüm, Sevgili Geçmiş, Leke, Siyah İnci, Hayat Bazen Tatlıdır ve Sadakatsiz gibi dizi ve filmlerde rol alan Melis Sezen başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de gözleri kamaştırıyor. Son olarak paylaştığı sporcu sutyenli fotoğrafıyla fit vücudunu gözler önüne seren Melis Sezen'in paylaştığı fotoğraf yorum yağmuruna tutuldu. 

Melis Sezen'in dudak uçuklatan pozları

Elif Çolak
elifcolak@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal