Yasak Elma Asuman ayrılıyor mu, veda mı etti? Melisa Doğu Yasak Elma yeni sezonda olmayacak mı?

13 Haziran’da 5.sezonu sonlandıracak olan Yasak Elma, bu sezonda listelerde üst sırada yer almayı başardı. Yıllardır ekranlarda yer alan dizinin kayran kitlesi de oldukça fazladır. Yayınlandığı günden beri reyting listelerini alt üst eden dizi üç aylık bir tatil dönemine giriş yapacak. Yasak Elma’nın Asuman’ının diziden ayrılıp ayrılmadığı konusu da merak ediliyor. İşte konu hakkındaki detaylar…

13.06.2022-20:35 - (Son Güncelleme: 13.06.2022-20:35) Yasak Elma Asuman ayrılıyor mu, veda mı etti? Melisa Doğu Yasak Elma yeni sezonda olmayacak mı?

Dizide gerçekleşen olaylar gerçekliğini aşsa da izleyiciler artık olayları gülmek için izlemektedir. Dizide her an her olay gerçekleşebilirken izleyicilerde diziyi heyecan içerisinde takip etmektedir. Dizinin izleyicileri her bölümde farklı bir şaşkınlık yaşarken dizi de izlenme oranları açısından büyük başarı sağlıyor. 5 sezondur ekranda olan dizinin oyuncu kadrosu da oldukça fazla değişti. Kadronun demirbaşları olan Şevval Sam ve Eda Ece diziden ayrılmayan tek isim olarak ekranlara geliyor. Dizinin oyuncu kadrosunda bir değişiklik olup olmayacağı konusu da oldukça merak ediliyor. İşte dizi hakkında merak edilen detaylar…

Yasak Elma oyuncu kadrosu değişecek mi?

Dizinin oyuncu kadrosunda sürekli bir değişiklik olurken dizide Ender karakterine hayat veren güzel oyuncu Şevval Sam bir röportajda“Yasak Elma ile yaşlanmak istemiyorum” demişti. Pandemi döneminde sahne almayan Sam, şimdilerde müzik çalışmaları yaparken dizinin yeni sezonunda olup olmayacağı tartışılıyor.

Dizinin 5.sezon çekimleri bitince setten ilk ayrılan kişi Şevval Sam oldu. Setten çiçeklerle uğurlanan güzel oyuncunun kamera arkasındaki vedası da sosyal medya da yer aldı. Dizide Ender karakterinin olmayacağını söyleyen dizi severler yeni sezonda da Şevval Sam’ı dizide görmek istediklerini bildirdiler.

Dizide aynı şekilde uğurlanan bir diğer oyuncu da Melisa Doğu olunca izleyiciler Doğu’nun diziye veda edip etmediği araştırmalarını başladılar.

Yasak Elma Asuman Diziden Ayrılıyor Mu

Şevval Sam ve Melisa Doğu Yasak Elma’dan ayrıldı mı?

Dizide Yıldız’ın annesi Asuman karakterine hayat veren Melisa Doğu’nun çiçeklerle dizi setinden ayrılması sosyal medya da gündem oldu. Herkesle vedalaşan oyuncunun yeni sezonda ekranda olup olmayacağı merak konusu oldu. Melisa Doğu’nun bir paylaşımdaki yorumu izleyicilerin dikkatini çekti. Eda Ece’nin yaptığı paylaşımın altıda düştüğü “Partnerlerin birincisi, annelerin en 81lisi Melisa Doğu, sensiz olmazdı. Bitti be bittiii”sözleri Melisa Doğu’nun 6. Sezonda olmayacağı şekline yorumlandı.

Uzun süredir ekranda yer alan dizinin oyuncu kadrosu sürekli değişirken yeni sezonda kimlerin yer alacağı da bilinmiyor. Her sezon yeni bir sürprizle oraya çıkan dizinin yeni sezonda da nefes kesmesi bekleniyor.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal