Gelinim Mutfakta Damla neden bayıldı? Nişanlısı kim, Damlayı aldattı mı? Gelinim Mutfakta'da ortalık fena karıştı...

Kanal D 'nin sevilen yarışmalarından Gelinim Mutfakta 'nın en iddia sahibi yarışmacılarından olan Damla, evlenme hazırlığı içinde olduğu nişanlısının başka bir kadın ile görüntülerini görür görmez baygınlık geçirdi. Peki Gelinim Mutfakta yarışmacısı Damla nişanlısı tarafından aldatıldı mı? Gelinim Mutfakta Damla 'nın nişanlısı kim? sorularının merak edilen cevapları ve olayın detayları haberimizde..

13.06.2022-18:17 - (Son Güncelleme: 13.06.2022-18:17) Gelinim Mutfakta Damla neden bayıldı? Nişanlısı kim, Damlayı aldattı mı? Gelinim Mutfakta'da ortalık fena karıştı...

Ekranların güzel sunucusu Nursel Engin tarafından sunulan ve Kanal D 'nin en çok sevilen yarışma programlarının başında gelen Gelinim Mutfakta 'da çok gergin anlar yaşandı. Yarışmada en iddia sahibi gelinlerden olan Damla, evlilik arifesinde olduğu nişanlısının başka bir kadın ile görüntülerini gördür görmez fenalaştı ve yere yığılarak bayıldı.

Gelinim Mutfakta yarışmacısı Damla neden bayıldı

Ekran önünde göz yaşlarını tutamadı!

Programın sunucusu olan Nursel Engin, programın WhatsApp hattına iletilen bir videolu mesajı izletmek üzere yarışmacı Damla 'yı yanına çağırdı ve olanlar oldu. Düğün masraflarını karşılayabilmek için yarışmaya katılan gelin Damla, nişanlısını başka bir kadın ile sohbet eder halde görünce aniden bayıldı. Yere yığılan Damla, zor bela kendine geldi ve olayın şokunu yaşarken gözyaşlarını tutamadı.

Ağlayarak konuşmaya çalışan Damla, '' Bana bunu yapmış olması çok zoruma gitti. Aklıma biri geliyor ancak inşallah o kişi değildir. Nasıl bir açıklamada bulunacak merak ediyorum. '' şeklinde konuştu.

Gelinim Mutfakta yarışmacısı Damla göz yaşlarına boğuldu

'' İş görüşmesi yaptığım kadın ile konuşuyordum ''

Gizlice çekilen video kaydının yayınlanmasından hemen sonra programda yayına bağlanan Damla 'nın nişanlısı Furkan, söz konusu video hakkında herkese bir açıklama yaptı ve şu sözleri ifade etti:

'' Ben bugün sürekli dükkanda durdum ve iş maksatlı bir kişi ile konuştum. Bunu annem de biliyor. Görüştüğüm kişiyi hiç tanımıyorum. Dükkan müsait olmadığından kafede görüşme yaptık '' diye hakkında çıkarılan ihanet iddialarını bizzat yalanlamış oldu.

1 hafta önceye ait olan bu görüntüler sonrasında nişanlısını affeden yarışmacı Damla, Gelinim Mutfakta yarışma programında da nikah törenini düzenledi ve dünya evine girdi.

Sümeyra Koçak
sumeyrak@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal