Yaşadığı hayata tövbe eden Meriç Erkan adını da değiştirdi!

Bir dönem ünlü oyuncu Ahu Tuğba ile yaşadığı aşkla tanınan ve Meriç Erkan’ın son hali görenleri şaşkına çevirdi. Adını değiştiren Mahmut olarak değiştiren Meriç Erkan nasıl böyle yaşamıyım diye tövbe ederek yaşam tarzını da değiştirdi. Peki Meriç Erkan Kimdir? Neden kadınlara bakmadan konuşuyor? Meriç Erkan'ın yeni yaşam tarzı nasıl?

08.04.2022-11:28 - (Son Güncelleme: 08.04.2022-11:28) Yaşadığı hayata tövbe eden Meriç Erkan adını da değiştirdi!

Ünlü oyuncu Ahu Tuğba'nın sevgilisi olarak tanınan Meriç Erkan, o dönemlerde katıldığı Realty Show'larla ve programlarda yaptığı ilginç danslarıyla hafızalara kazınmıştı. 2019 yılında evlilik programında yer alan ve adından sıkça söz ettiren Meriç Erkan, program bittikten sonra bir daha böyle programlarda asla yer almayacağını söylemişti.

Yaşadığı hayata tövbe eden Meriç Erkan adını da değiştirdi!

Yaşadığı hayata tövbe eden Meriç Erkan adını da değiştirdi!

Eski yaşantısını beğenmeyen ve Meriç Erkan, yaşam tarzını değiştirmeye karar verdi. İlk olarak adını Mahmut olarak değiştiren Meriç Erkan, Nasuh Tövbesi etti ve bundan sonraki hayatına bambaşka biri olarak devam etmeye başladı. Show dünyasının en fenomen isimleri arasında yer alan Meriç Erkan'ın yeni hali ve yeni yaşam tarzı gündem oldu. Bundan sonraki hayatını Mahmut olarak sürdüreceğini söyleyen Meriç Erkan başında sarığı, yüzünde sakalıyla yeniden dikkatleri üzerine çekmeyi başardı ve yeni hayatı da büyük merak konusu oldu.

Bu güne kadar yaşadığı hayat hakkında 'Nasıl böyle yaşamışım' ifadelerini kullanan Meriç Erkan, Mahmut Erkan olarak doğmak istediğini söyledi. Hayatını değiştirdikten sonra basının kendisiyle çok konuşmak istediğini belirten Erkan, şu an İslamiyet’ e uygun olan görüntüsünden dolayı hiçbir yayına çıkmak istemediğini de sözlerine ekledi.

Bir kadınla bir araya gelmiyorum!

Bir kadınla bir araya gelmiyorum!

Meriç Erkan, yeni hayatında hiçbir kutlamaya katılmadığını belirterek bir kadınla bir araya bile gelmediğini söyledi. Evlilik ile düşüncesini de İslam'a ve şeriata uygun olarak gerçekleştirmek istediğini anlatan Meriç Erkan, eşi olacak insanın zihniyetinin ve kıyafetinin de yine İslam'a uygun olması gerektiğini ifade etti.

Meriç Erkan kimdir?

Meriç Erkan kimdir?

2 Temmuz 1969'da Samsun’da doğan Meriç Erkan, ilköğretimini Samsun'da tamamladı. 1987 yılında Samsun Maltepe Lisesi’ni bitiren ve daha sonra ajanslara giren Meriç Erkan, modellik yapmaya başladı. televizyon dünyasında adını Kuşum Aydın’ın sunduğu program ile duyurmayı başaran Meriç Erkan, bir dönemin ünlü oyuncusu Ahu Tuğba ile yaşadığı aşk ile hafızalara kazındı. Esra Erol'un hazırlayıp sunduğu evlilik programına katılan ve oradan olaylı bir şekilde ayrılan Meriç Erkan, programdan ayrıldıktan sonra herşeyin kurgu olduğunu söyleyerek büyük olay yaratmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal