Yarış 3 film konusu ve oyuncuları

Yarış 3 filminin konusu ne? Yarış 3 filmi yönetmen ve oyuncu kadrosu kimlerden oluşmaktadır? Film hakkında merak edilenleri sizler için derledik.

26.06.2022-22:34 - (Son Güncelleme: 26.06.2022-22:34) Yarış 3 film konusu ve oyuncuları

Yarış 3 filminin konusu ne? Film oyuncuları kimlerden oluşmaktadır? Yarış 3 filmi Netflix'de mi? Filmin IMDb puanı, konusu hakkında merak edilenleri sizler için derledik.

Yarış 3 Filmi Hakkında

Netflix orjinal filmi olan Yarış 3, 2 Ocak 2021 tarihinde yayınlanmıştır. Filmin türü aksiyon, macera ve komedidir. Filmin yönetmenliğini Hallvard Bræin üstlenirken yapımcılığını ve senaryosunu Christopher Grøndahl yazmıştır. Filmin başrol oyuncu kadrosu ise Anders Baasmo,Kathrine Thorborg Johansen,Ida Husøy gibi isimlerden oluşmaktadır. Filmin süresi 1 saat 40 dakikadır.

Yarış 3

Yarış 3 Filminin Konusu

Film Norveçte geçmektedir. Hız tutkunlarının daha çok dikkatini çekecek olan bu film özel yapım araçların mücadelelerine tanık olmanızı sağlıyor. Norveç’teki Trollstigen dağ yollarından oluşan ardından Danimarka ve oradan da Almanya Nürnbeg'e gitmektedir. Araba tutkunu olan Roy bekarlığa veda partisinde alkolün sınırını kaçırınca nişanlısına aşık olan Robinle iddiaya girmiş bulunur. Söz konusu nişanlısı olan Roy yarışı kazanmaktan başka çaresi bulunmamaktadır.

Yarış 3 Filminin Oyuncu Kadrosu

Anders Baasmo

Kathrine Thorborg Johansen

Ida Husøy

Otto Jespersen

Sven Nordin

Trond Halbo

Alexandra Maria Lara

Wenche Myhre

Kostja Ullmann

Björn Kjellman

Zeynel Abidin Barut
zeynelbarut@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal