Oha Diyorum film konusu ve oyuncuları

Oha Diyorum filminin konusu ne? Oha Diyorum filminin yönetmen ve oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor? Film hakkında merak edilenleri sizler için derledik.

26.06.2022-22:26 - (Son Güncelleme: 26.06.2022-22:26) Oha Diyorum film konusu ve oyuncuları

Oha Diyorum Filmi Hakkında Merak Edilenler

Film  3 Kasım 2017'de vizyona girmiştir. Komedi türünde olan film izleyenlerden tam puan almayı başarmıştır. Filmin yönetmenliğini aynı zamanda yapımcılığını ve senaryosunu da Ersan Özer kaleme almıştır. Filmin oyuncu kadrosu ise Melih Abuaf, Fırat Sobutay, Alper Rende, Bahar Şahin, Mert Karadaş ve Egemen Sancak, Melih Abuaf, Fırat Sobutay, Alper Rende gibi oyuncular oluşturmaktadır. Oha Diyorum'un süresi 1 saat 30 dakika olup IMDb'den 1,9 puan almıştır.

Oha Diyorum Filminin Konusu

Hırsızlar tarafından arabası çalınan Fırat, arabasıyla beraber manevi olarak çok önemli bir şeyini de kaybetmiştir. Arabasının çalınmasında onu en büyük yıkıma uğratan şey, arabasında bulunan harddisktir. Harddiskte onun için önemli olan şeyler olsa da en önemlisi kızına ait doğum günü videosu ile fotoğrafları ve videoları da bulunmaktadır. Başka bir kopyasının da olmadığı için kendisi ve ailesi için büyük bir manevi değere sahiptir. Arabasından ziyade bu harddiske önem veren Fırat ve arkadaşları hırsızları yakalayıp harddiski kurtarabilmek için yola koyulurlar.

Oha Dİyorum

Oha Diyorum Filminin Oyuncu Kadrosu

Fırat Sobutay 

Alper Rende 

Bahar Şahin 

Mert Karadaş

Egemen Sancak

Zeliha Gümüş

Begüm Taşkın

Sezgi Kızılöz Sobutay 

Sıla Erkan Sıla

Zeynel Abidin Barut
zeynelbarut@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal