Yarın İstanbul'da eğitim canlı ders ile mi devam edecek, canlı ders olacak mı?

İstanbul'da etkili olan kar yağışı nedeniyle okullarda yüz yüze eğitime 14 Mart Pazartesi gününe kadara ara verilirken, Üniversiteler için de 2 gün kar tatili kararı alındı. Milyonlarca öğrenci ise 11 Mart tarihinde İstanbul'da eğitimin canlı ders ile mi devam edeceği sorusuna yanıt aramaya başladı.

10.03.2022-14:01 - (Son Güncelleme: 10.03.2022-14:02) Yarın İstanbul'da eğitim canlı ders ile mi devam edecek, canlı ders olacak mı?

İstanbul'da etkisini göstermeye başlayan Aybar kar fırtınası nedeniyle yüz yüze eğitimde 10-11 Mart tarihleri için kar tatili kararı alındı. Bir çok ilde de kar yağışları nedeniyle okullar tatil edilirken YÖK tarafında alınan bir kararla birlikte Üniversitelerde de eğitime 2 gün ara verildi. YÖK'ten yapılan yazılı açıklamada İstanbul genelinde tüm devlet ve özel üniversitelerin 14 Mart Pazartesi gününe kadar yüz yüze eğitimin verilemeyeceği bildirildi.

İstanbul'da eğitim canlı ders ile mi devam edecek?

İstanbul'da eğitim canlı ders ile mi devam edecek?

Hem normal eğitimde hem de Üniversite kar tatili kararı milyonlarca öğrenciyi sevindirirken, etkili olan kar yağışlarının yurdu terk etmesine bağlı olarak 14 Mart Pazartesi günü eğitimin yeniden yüz yüze yapılıp yapılmayacağına ilişkin yeniden bir karar verileceği öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal