Yargı Yekta ölecek mi, diziden ayrılıyor mu? Uğur Hakan Polat kimdir, nereli ve kaç yaşında? Yargı Uğur Polat hayatı ve biyografisi

Yargı dizisinin önemli karakterlerinden birisi olan Yekta’nın son bölümde ağır yaralanması nedeniyle Yargı Yekta öldü mü, Uğur Hakan Polat diziden ayrılıyor mu? sorularını beraberinde getirdi. Yaşanan bu belirsizlik Yargı dizisinin yeni bölümüyle beraber bir sonuca ulaşacak. Peki Yargı Yekta ölecek mi, diziden ayrılıyor mu? Uğur Hakan Polat kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Yargı Uğur Polat hayatı ve biyografisi…

04.12.2023-17:01 - (Son Güncelleme: 04.12.2023-17:01)

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldığı Yargı dizisinin son bölümünde yaşanan olaylar izleyenleri heyecanlandırdı. Yargı yeni bölümde oğlu için donör bekleyen ambulans görevlisi Ceylin, Parla, Yekta ve Mercan'ı rehin almıştı. Yekta Mercan'ı kurtardı fakat öfkelenen ambulans görevlisi Yekta'yı vurdu. Yekta’nın son bölümde ağır yaralanması nedeniyle Yargı Yekta öldü mü, Uğur Hakan Polat diziden ayrılıyor mu? sorularını beraberinde getirdi. Peki Yargı Yekta ölecek mi, diziden ayrılıyor mu? Uğur Hakan Polat Kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Yekta ölecek mi?

Yargı dizisinin son bölümünde ambulans görevlisi tarafından vurulan Yekta’nın ölüp ölmediği sorusu yeni bölümün ardından yanıt bulacak.

Yargı Yekta Ölecek Mi

Uğur Hakan Polat kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Yargı dizisinde Yekta karakterini canlandıran Uğur Hakan Polat, 60 yaşındadır. Uğur Polat, Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur. 1978 yılında Ankara Sanat Tiyatrosu'na katıldı. 1981'de Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde eğitim gördü. 16 yıldır Devlet Tiyatrosu'nda ve 30 tiyatro eserinde rol aldı. 1996 yılında İsmet Küntay Tiyatro Ödülü'nü aldı.

Yargı Yekta kimdir?

Yekta; büyük bir hukuk firması olan Tilmen Hukuk’un kurucusudur. Çalıştığı firmaların bütün kirli geçmişlerini temizlemekle ün salmıştır. Yeterli para ödendiği takdirde dünyadaki bütün sorunların çözülebileceğine inanmaktadır. Oğlu Engin’le neredeyse doğduğu günden beri süren, kendi memnuniyetsizliği üzerine kurulu çatışmalı bir ilişkisi vardır.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal