Mert Ramazan Demir kimdir, nereli ve kaç yaşında? Yalı Çapkını Ferit hasta mı, sağlık durumu nasıl? Mert Ramazan Demir hastaneye kaldırıldı

Yalı Çapkını dizisinin Ferit’i Mert Ramazan Demir’in yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle hastaneye kaldırıldığı ve Altın Kelebek ödül töreninde yer almadığı öğrenildi. Peki Mert Ramazan Demir kimdir, nereli ve kaç yaşında? Yalı Çapkını Ferit hasta mı, sağlık durumu nasıl? İşte detaylar…

04.12.2023-16:52 - (Son Güncelleme: 04.12.2023-16:52)

Star TV’nin sevilen dizisi Yalı Çapkını’nda başrol karakterlerden Ferit’e hayat veren ünlü oyuncu Mert Ramazan Demir’in yaşadığı bir sağlık sorunu sebebiyle hastaneye kaldırıldığı ve bu nedenle Altın Kelebek ödül töreninde yer almadığı ifade edildi. Hayranları başta olmak üzere pek çok kişi Mert Ramazan Demir’in sağlık durumu hakkında bilgi edinmek için arama motorlarına yöneldi. Peki Mert Ramazan Demir Kimdir, nereli ve kaç yaşında? Yalı Çapkını Ferit hasta mı, sağlık durumu nasıl?

Mert Ramazan Demir hasta mı?

Ünlü oyuncu Mert Ramazan Demir’in yaşadığı beta enfeksiyonu sebebiyle hastaneye kaldırıldığı kaydedildi. Gelen son bilgilere göre oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Mert Ramazan Demir

Mert Ramazan Demir kimdir?

Mert Ramazan Demir, 1998 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Tesadüfen bir okul tiyatrosunda sahne alarak oyunculuk hayatına başlayan Demir, profesyonel oyunculuk için Dialog Anlatım İletişim ve Michelle Danner Acting Studio kurumlarında eğitim alan oyuncu, çeşitli Türk filmlerinde küçük roller aldıktan sonra 2019’da Sonia Nassery Cole'un yönettiği, "I Am You" adlı filmde Damla Sönmez, Cansu Tosun ve Ushan Çakır ile birlikte kamera karşısına geçti. 

Can Evrenol'un yönettiği ve 2020'de yayınlanan BluTV dizisi "Çıplak"ta rol aldıktan sonra adından daha çok söz ettiren genç oyuncu, aynı yıl "Öğretmen" adlı dizide, 2021’de "Ölüm Zamanı" adlı sürreal suç dizisinde rol aldı. 

Netflix yerli yapımlarından olan "UFO" (2022) adlı filmde İpek Filiz Yazıcı ile başrolleri paylaşan Mert Ramazan Demir, Afra Saraçoğlu ile Yalı Çapkını (2022-2023) adlı tv dizisinde ve bir başka Netflix yapımı olan "Şahmaran" adlı dizide de rol almaktadır.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal