Yargı'nın Başrolü Pınar Deniz Dolu Dizgin Aşk Yaşadığı Sevgilisi Yiğit Kirazcı'yla Yollarını Ayırdı!

Ekranların en sevilen oyuncuları arasında yer alan Pınar Deniz ile Yiğit Kirazcı hakkında bomba gibi bir iddia ortaya atıldı. İşte habere ilişkin o detaylar...

09.02.2022-16:42 - (Son Güncelleme: 09.02.2022-16:42) Yargı'nın Başrolü Pınar Deniz Dolu Dizgin Aşk Yaşadığı Sevgilisi Yiğit Kirazcı'yla Yollarını Ayırdı!

Kanal D ekranlarının en sevilen dizilerinden biri olan Yargı, her hafta reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Başarılı senaryosu ve birbirinden yetenekli isimlerin yer aldığı oyuncu kadrosu sebebiyle çok sevilen Yargı dizisinin başrolü Pınar Deniz, dizide canlandırdığı Ceylin karakteriyle birçok kişinin gönlüne taht kurdu. Daha önce de yer aldığı her projede göstermiş olduğu oyunculuk performansıyla akıllara kazınan başarılı oyuncu, kariyerindeki başarısının yanı sıra özel hayatıyla da en çok merak edilen isimler arasında yer aldı. Uzun bir süredir kendisi gibi oyuncu olan Yiğit Kirazcı ile aşk yaşayan güzel oyuncu, sosyal medya hesaplarından yaşadığı aşkı paylaşmayı da ihmal etmiyordu. Magazin gündeminden uzak duran ve yalnızca dolu dizgin aşklarını yaşayan ikiliden hayranlarını üzen kötü haber geldi. 

HAYRANLARI HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADI

Yargı'nın başrolü Pınar Deniz ile ''Evlilik Hakkında Her Şey'' isimli dizinin yıldızı Yiğit Kirazcı uzun bir süredir aşk yaşıyordu. Aşkın Kıyameti isimli filmde birlikte rol alan ve aşkları bu filmde filizlenen ünlü çiftten kötü haber geldi. Sosyal medya paylaşımlarında birbirleriyle olan fotoğraflarını paylaşan ünlü çift, en son 4 kasımda dudak dudağa olan karelerini paylaşmıştı. Yalnızca birkaç ay öncesine kadar her şeyin yolunda gittiği ilişkiye dair sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Buna göre Deniz ile Kirazcı yollarını ayırdı. Sosyal medyada birbirlerini takipten çıkan çift, çıkan bu iddiaları da doğrulamış oldu. Aşkları magazin gündeminde de sosyal medyada da çok beğenilen çiftin yaşadıkları bu ayrılık, hayranlarını arasında büyük bir hayal kırıklığı ile karşılandı. 

pınar deniz yiğit kirazcı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal