26.12.2023-13:34 (Son Güncelleme:26.12.2023-14:45)


1



2

Yargı'nın Ceylin ve Ilgaz'ı her bölümde sosyal medyayı karıştırmayı başarıyor. Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in yer aldığı Yargı'nın son bölümünde ateşli sahneler gündeme oturdu.



3

Yargı dizisinin 77. bölümü sosyal medyayı karıştırdı. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrolünde yer aldığı dizinin son bölümünde; Kadir’in elinde kuklaya dönüşen Osman ve Çınar’ı zor günler beklemektedir.



4

Önce Merdan, sonra da Ceylin’in dahil olmasıyla birlikte her şey olduğu gibi ortaya serilmek zorunda kalacaktır.



5

Gün sonunda verilmesi artık mecbur olan kararlar başta Aylin ve Parla olmak üzere herkesin dünyasını derinden sarsacaktır. Yargı son bölüm konusu kadar Ceylin ve Ilgaz'ın arasında yaşananlar da seyircileri heyecanlandırdı. Ceylin ve Ilgaz uyumadan hemen önce tartışınca ortamı sakinleştirmek yine Ilgaz'a kaldı.



6

Ilgaz Ceylin'e "Böyle uyumak istemiyorum" deyince ortalık alev aldı. Yargı'daki ateşli sahneler hayranlarını adeta ekrana kitledi. Sosyal medyada gündem olan anlara "Alev ateş bir bölüm", "Böyle uyumlu bir çift daha yok", "Yangın yeri saatler", "İnternet özel sahneleri istiyoruz" yorumları geldi.



7

Bu yıl 51’incisi düzenlenen Uluslararası Emmy Ödülleri’nde Ay Yapım imzalı “Yargı”, En İyi Telenovela dalında ödülün sahibi olmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr