26.12.2023-10:42 (Son Güncelleme:26.12.2023-11:55)


1

Mert Yazıcıoğlu ile 4 yıllık ilişkisi biten Afra Saraçoğlu, dizideki partneri Mert Ramazan Demir'le yeni bir aşka yelken açmış, magazin gündemine yansıyan pek çok iddianın ardından çift, çıktıkları tatilde dudak dudağa görüntülenince ilişkileri doğrulanmıştı. Ancak geçtiğimiz günlerde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir'le ayrıldıklarını "Sadece iş arkadaşıyız" sözleriyle duyurarak hayranlarını üzmüştü. Bir yanda bunlar olurken bir yandan da Demir, Kardeşlerim'de Yasmin karakterine hayat veren Eylül Lize Kandemir'le görüntülere yansımıştı. Demir'den, Kandemir hakkında ilk açıklama geldi.



2

Afra Saraçoğlu, meslektaşı Mert Yazıcıoğlu ile 4 yıllık ilişkilerini geçen sene sonlandırmıştı. Ünlü oyuncu, daha sonra Yalı Çapkını dizisindeki partneri Mert Ramazan Demir'le yeni bir aşk yaşamaya başlamıştı.



3

İkilinin aşkı ise birlikte çıktıkları yaz tatilinde belgelendi. Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir, tekne tatillerinde dudak dudağa kameralara yansımıştı.



4

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in ayrıldıkları iddia edilmiş, çift konuyla ilgili hiçbir zaman net bir açıklama yapmamıştı. Hatta çiftin, sette çok büyük bir kavga ettikleri, yönetmenlerin güç bela ayırdıkları gelen iddialar arasındaydı Geçtiğimiz günlerde 25. yaşını kutlayan Afra Saraçoğlu, basın mensuplarıyla sohbet ederken özel hayatıyla ilgili de konuşmuş ve Demir'le ayrıldıklarını duyurmuştu.



5

"Çalışıyorum, hayatım setlerde geçiyor. Hayatımda kimse yok. Çok mutluyum. Olmasına gerek var mı? Kendimle çok mutluyum ve huzurluyum" Çiftin ayrılıkları bu açıklamaya rağmen hala muammaydı. Ancak Saraçoğlu son açıklamasıyla dedikoduları bitirmişti. Tüm bunlar olurken Demir cephesi de boş değil. Demir, geçtiğimiz akşam Kardeşlerim dizisiyle yıldızı parlayan Eylül Lize Kandemir'le görüntülenmişti. Kandemir'in yüzünü saklaması ve her iki isminde kameralardan kaçmak için yoğun efor sarf etmesi aşk iddialarını güçlendirmişti. Yaşananların ardından Demir'den, Kandemir hakkında açıklama geldi. Demir şu ifadeleri kullandı:



6

İlişki yok, yazılır öyle şeyler, normal. Hayatımda kimse yok. Saraçoğlu cephesinde bunlar olurken, Demir cephesinden gelen bir görüntü ise sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Saraçoğlu geçtiğimiz günlerde Bağdat Caddesi'nden, Bebek'e taşınmıştı. Afra Saraçoğlu'nun, aylık 100 bin lira kira verdiği evi ailesinde kriz yarattı. Sete yakın olsun diye Bebek'e yerleşen Saraçoğlu, ailesinin sürekli kirayı dillendirmesinden rahatsızlık duydu ve Bebek'teki evi boşaltma kararı aldı. Afra Saraçoğlu şimdi Etiler çevresinde kiralık ev arıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr