Yargı dizisinde Ilgaz Savcı karakterine hayat veren Kaan Urgancıoğlu diziden ayrılıyor mu? Yargı dizisinin sezon bölümünde yaşananlar..

Pazar günlerinin vazgeçilmezi olan Yargı dizisi sezon finali ile birlikte gündeme oturmuş durumda. Dizide Ilgaz savcı karakterine can veren Kaan Urgancıoğlu'nun son bölümündeki sahnesinden sonra diziden ayrılacak mı sorularıyla, İnternet üzerinden en çok araştırılan konular arasında yer aldı. Peki, Yargı Ilgaz Savcı diziden ayrılıyor mu? İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar sayfamızda yer almaktadır.

30.05.2022-00:51 - (Son Güncelleme: 30.05.2022-00:51) Yargı dizisinde Ilgaz Savcı karakterine hayat veren Kaan Urgancıoğlu diziden ayrılıyor mu? Yargı dizisinin sezon bölümünde yaşananlar..

Pazar günlerinin vazgeçilmezi olan Yargı dizisi sezon finali ile birlikte gündeme oturmuş durumda. Dizide Ilgaz savcı karakterine can veren Kaan Urgancıoğlu'nun son bölümündeki sahnesinden sonra diziden ayrılacak mı sorularıyla, İnternet üzerinden en çok araştırılan konular arasında yer aldı.

Savcı Ilgaz

Yargı Ilgaz Savcı diziden ayrılıyor mu?

Savcı karakteri ile izleyicilerin gönlünü kazanan Kaan Urgancıoğlu, Yargı dizisinin sezon bölümündeki Ceylin'in sorgu odasındaki halleri Ilgaz savcının öldürdüğü sorularını akıllara getirdi. Eren Komiserin bu bölümde yapmış olduğu sorgusunda, Avukat Ceylin'den ifade alırken, Ilgaz Kaya'yı nasıl öldürdün? sorusu karşısında tüm diziyi izleyenlerin kafasını çok fena karıştırdı.

Herkesin merak etmiş olduğu  savcı Ilgaz öldü mü? sorunun henüz kesin bir cevabı yok. Olay yayınlanacak yeni sezondan sonra belli olacak. O zamana kadar tüm izleyiciler merak içerisinde yeni sezonun gelmesini bekleyecek. 

kaan urgancıoğlu

Kaan Urgancıoğlu kimdir?

Kaan Urgancıoğlu 9 mayıs 1981 yılında İzmir'de doğmuştur. Ortaokulu İzmir Özel Türk Koleji'nde, liseyi ise Özel İzmir Amerikan Koleji'nde tamamlamıştır. Yükseköğrenimini Marmara Üniversitesi Sermaye Piyasası ve Borsa Bölümünde bitirmiştir. Öğrencilik zamanlarında Karaoğlan ve Kampüsistan dizilerinde başrol oynayarak oyunculuğa ilk adımını atmış bulunmaktadır. İlk sinema filmi ise Ispanaktan Nağmeler 'dir.

Yükseköğrenimini tamamladıktan hemen sonra New York'taki Stella Adler Studio of Acting'de oyunculuk eğitimi aldıktan hemen sonra, Türkiye'ye dönüp Kadir Has Üniversitesi Film ve Drama Bölümü'nde yüksek lisans yapmıştır. Çetin Sarıkartal'ın yönetmiş olduğu Ara isimli tiyatro oyununda rol almıştır. Kara Sevda dizisinde oynamış olduğu Emir Kozcuoğlu karakteriyle 2015 yılında Ayaklı Gazete TV Yıldızları Ödülüller'inde en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülünü kazanmıştır.

Nilay Kızıldemir
nilaykzldmr@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal