Teşkilat Tövbekar öldü mü, diziden ayrıldı mı? Hakan Boyav kimdir, neden ayrıldı?

TV ekranlarının sevilen dizilerinden Teşkilat dizisinde sürekli tehlikelerle karşı karşıya kalan Tövbekar'ın dizideki akıbeti merak edildi. Dizi izleyicilerinin 'Tövbekar ölüyor mu? sorusu gündemdeki yerini korurken aynı zamanda Tövbekar karakterine hayat veren Hakan Boyav'ın kim olduğu ve diziden neden ayrıldığı da sorgulanıyor.

30.05.2022-00:17 - (Son Güncelleme: 30.05.2022-00:17) Teşkilat Tövbekar öldü mü, diziden ayrıldı mı? Hakan Boyav kimdir, neden ayrıldı?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat isimli dizi, son zamanların en çok ilgi çeken dizileri arasında yer alıyor. Dizide Tövbekar isimli karakter ise dizinin diğer oyuncuları kadar ilgi çekiyor.

Sürekli tehlikelerle karşı karşıya kalan Tövbekar'ın diziden ayrılacağı yönünde ortaya atılan iddialar dizinin müdavim izleyicileri tarafında merak edilen bir konu haline geldi. Dizide Tövbekar'a hayat veren Hakan Boyav'ın kadrodan ayrılacağı sürekli konuşulurken başarılı oyuncunun ayrılış nedeninin yanı sıra kim olduğu da merak ediliyor.

Teşkilat Tövbekar öldü mü, diziden ayrıldı mı

Teşkilat Tövbekar öldü mü, diziden ayrıldı mı?

Edinilen bilgilere göre dizide 2 ayrılık yaşanacağı öğrenildi. Güzel oyuncu Ezgi Eyüboğlu’ndan sonra dizinin Hakkı Dayı’sı Tuncer Salman ile birlikte Tövbekar karakterine hayat veren Hakan Boyav'ın da Teşkilat ekibine veda edeceği öğrenildi.

Hakan Boyav kimdir, neden ayrıldı?

an Boyav kimdir, neden ayrıldı

10 Ocak 1964'te İzmir'in ödemiş ilçesinde dünyaya gelen Hakan Boyav, 1987 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi'nin Güzel Sanatlar Fakültesi’nden mezun olmuştur. Üniversite eğitimi sırasında yerel bir gazetede çizerlik ve mizah yazarlığı yapan Hakan Boyav, 1988'de Diyarbakır Devlet Tiyatrosu kurulduğunda tiyatronun kuruluşunda yer almıştır. 1993 yılına kadroda görev alan Boyav, daha sonra Antalya Devlet Tiyatrosu'na geçti ve 2003 yılına kadar da burada görev aldı.

Karikatür alanına usta biri isim olan Hakan Boyav, 1988 yılında Abdi İpekçi Barış ve Dostluk Ödülü ne layıl görülmüştü-r. Boyav ayrıca, 1989 yılında Yunus Nadi Karikatür Ödülü'nü de almıştır.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal