Yargı Dizisi Ceylin öldü mü, neden yok? Ceylin diziden ayrıldı mı? Pınar Deniz Yargı dizisinden neden ayrıldı?

Ekranların en sevilen dizilerinden biri olan Yargı dizisinin başrol oyuncusu Pınar Deniz'in diziye veda edeceği haberi gündeme bomba gibi düştü. Dizide Avukat Ceylin karakterine hayat veren başarılı oyuncunun dizide senaryo gereği öldürüleceği ve diziye veda edeceği söyleniyor.

17.04.2022-20:15 - (Son Güncelleme: 17.04.2022-20:15) Yargı Dizisi Ceylin öldü mü, neden yok? Ceylin diziden ayrıldı mı? Pınar Deniz Yargı dizisinden neden ayrıldı?

Her pazar akşamı Kanal D ekranlarında yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Yargı dizisinde Avukat Ceylin karakterine hayat veren başarılı oyuncu Pınar Deniz'in ilerleyen bölümlerde vurularak öldürüleceği konuşulmaya başlandı. Yekta Tilmen, bir türlü başa çıkamadığı Ceylin'i öldürerek onda kurtulmak isterken, dizide ölerek rolü biten Pınar Deniz'in de diziden ayrılacağı söyleniyor.

Pınar Deniz

Pınar Deniz Yargı dizisinden neden ayrılacak?

Pınar Deniz'in Yargı dizisinden ne zaman ayrılacağı henüz kesinleşmiş değil. Fakat başarılı oyuncunun yeni sezonda Disney+ isimli digital platforma transfer olacağı ve orada yeni bir projeye başlayacağı gelen diğer bilgiler arasında.

Pınar Deniz

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal