Adem Kılıçcı'nın sevgilisi Nil Şenver kimdir? Nil Şenver hakkında bilgiler

Survivor yarışmasının başarılı isimlerinden eski şampiyon yeni All Star yarışmacısı Adem Kılıçcı'nın nişanlandığı bilinirken nişanlısı merakla araştırılıyor. Adem Kılıçcı'nın nişanlısı Nil Şenver ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

17.04.2022-16:23 - (Son Güncelleme: 17.04.2022-16:23) Adem Kılıçcı'nın sevgilisi Nil Şenver kimdir? Nil Şenver hakkında bilgiler

Geçtiğimiz günlerde Survivor All Star yarışmasında kazanılan iletişim oyunundan sonra insanlar merakla internet üzerinden Adem Kılıçcı'nın nişanlısı Nil Şenver'i araştırmaya başladı. Peki Nil Şenver kimdir? Instagram hesabı nedir? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Adem Kılıçcı

Nil Şenver kimdir

Nil Şenver İstanbul'da yaşamaktadır. Bal Kaymak adlı bir atı olduğu ve sık sık onunla ilgilendiği biliniyor. Adem Kılıçcı ve Nil Şenver'in Bal Kaymak ile fotoğrafları var. Nil Şenver'in instagram adresi @nilsenver olarak bulunabilir. Geçtiğimiz ay düzenlenen birleşme partisinde Adem Kılıçcı etkileyici şarkı performansı sergiledikten sonra nişanlısı ile ilgili şu sözleri söylemişti; "Hayırlı bir yola girdik. Boynumda zateş taşıyorum. Nişanlandım. Onu çok seviyorum, çok özledim."

Adem Kılıçcı kimdir

1986 yılında Ağrı'da doğmuştur. Türkiye'ye Kafkasya'dan göç eden Karapapak Türkleri'ndendir. İstanbul Fenerbahçe Boks Şubesi üyesidir. Adem Kılıçcı 2004 senesinde Antalya'da düzenlenen Dünya Boks Şampiyonası'nda gümüş madalya kazanmıştır. Şikago'da düzenlenen 2007 yılında Dünya Amatör Boks Şampiyonası'nda bronz madalya almıştır. 2008 yılında ise Yaz Olimpiyatları içinde 60 kiloda mücadele ederek İngiliz rakibi Billy Joe Sanders adlı sporcuya 14-3'lük bir skorla mağlup olmuştur. Bu karşılaşma ile Yaz Olimpiyatlarından elenmiştir. Daha sonra İtalya Pascara'da düzenlenen 2009 tarihli Akdeniz Oyunları'nda gümüş madalya almıştır. 2011 yılında ise Ankara'da Büyükler Avrupa Şampiyonası'na katılmış ve gümüş madalya kazanmıştır. 2014-2015 senesinde Dünya Boks Federasyonu'nun düzenlediği APB Profesyonel Boks Ligi'nde dünya şampiyonu olmuştur. Rio'de düzenlenecek olimpiyatlara da katılma hakkı kazanmıştır fakat kanında yasaklı madde tespit edildiği sebebiyle yarışmaya katılamamıştır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal