Yapı Kredi çöktü mü, neden açılmıyor? Yapı Kredi'den açıklama geldi

Türkiye’nin önemli bankalarından Yapı Kredi’nin mobil uygulamasına erişim sorunu yaşnaması sonrası birçok kullanıcı, Yapı Kredi çöktü mü? sorusunun cevabını araştırmaya başladı. Milyonlarca kullancısı olan Yapı Kredi'den çıkan haberler sonrası açıklama geldi. İşte detaylar...

17.03.2023-13:04 - (Son Güncelleme: 17.03.2023-17:25) Yapı Kredi çöktü mü, neden açılmıyor? Yapı Kredi'den açıklama geldi

Yapı Kredi mobil uygulamasına erişim sorunu sosyal medyanın gündeminde yer alıyor. Türkiye’nin önde gelen bankalarından birisi olan Yapı Kredi’nin müşterisi olan vatandaşlar bireysel bankacılık işlemleri için tercih ettiği Yapı Kredi mobil uygulamasına giriş yapamadı. Yaşanan sorunun nedenini ve kaynağını öğrenmek isteyenler internet üzerinden araştırmalarına devam ediyor. Peki Yapı Kredi çöktü mü, neden açılmıyor? Yapı Kredi çökme sorunu ne zaman düzelir? soruları Yapı Kredi resmi Twitter hesabından açıklama yaptı. 

Yapı Kredi çöktü mü, neden açılmıyor? 

Yapı Kredi mobil uygulamasında yaşanan erişim sorunu hakkında binlerce kullanıcı sosyal medya üzerinden şikayetlerini iletti. Konu hakkında Yapı Kredi resmi Twitter hesabından açıklama yaparak; "Hizmet kanallarımıza erişimde yaşanan sorunlar, normalin çok ötesinde oluşan yoğunluktan kaynaklanmaktadır"

Yapı Kredi çöktü mü?

Yapı Kredi çökme sorunu ne zaman düzelir?

Yapı Kredi’den yapılan açıklamada, ‘’Yoğunluk sebebiyle uygulamaya geçici olarak erişilememektedir. Tekrar erişim sağlamanız için çalışıyoruz.’’ ifadelerini kullandı. Yapı Kredi'den yapılan açıklamada problemin giderilmesi için çalışıldığı ifade edildi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal