Yangına müdahale için kapatılmıştı: Çanakkale Boğazı gemi trafiğine açılıyor

Çanakkale’de kontrol altına alınmaya çalışan yangınlara müdahale için Çanakkale Boğazı gemi trafiğine kapatılmıştı. Bakanlıktan gelen açıklamada Çanakkale Boğazı gemi trafiğinin, saat: 11.00’den itibaren güney-kuzey tek yön olarak açılması planlanmaktadır bilgisi paylaşıldı.

24.08.2023-11:56 - (Son Güncelleme: 24.08.2023-12:08) Yangına müdahale için kapatılmıştı: Çanakkale Boğazı gemi trafiğine açılıyor

Çanakkale’deki Yangın nedeniyle nedeni ile, çift yön geçici olarak askıya alınan Çanakkale Boğazı gemi trafiğinin, saat: 11.00’den itibaren güney-kuzey tek yön olarak açılması planlandığı aktarıldı. 

Çanakkale Boğazı gemi trafiğine açılıyor

AA’da yer alan habere göre; Dün gece yetkililer tarafından yapılan açıklamada, Çanakkale’deki orman yangını nedeniyle havadan müdahale araçlarının denizden su alabilmesini temininen Çanakkale Boğazı gemi trafiği, gece saat 03.00’ten itibaren geçici olarak çift yönlü askıya alındı." denildi. Kıyı Emniyetinden gelen güncel açıklamada ise; Çanakkale’deki orman yangını nedeniyle çift yön geçici olarak askıya alınan Çanakkale Boğazı gemi trafiğinin, saat: 11.00’den itibaren güney-kuzey tek yön olarak açılması planlanmaktadır” ifadelerine yer verildi. 

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal