Yalnız Kurt yeni sezonda devam edecek mi? ATV'den üzücü haber

Atv ekranlarında cuma akşamları yayınlanan Yalnız Kurt dizisi çok yüksek reyting oranlarına sahip olmasa da 2. sezonda devam etme kararı aldı. Yalnız kurt dizisi 4 oranındaki total reytingi ile yeni sezonda yine cuma akşamları Atv'de olacak. Son dönemde reytingleri düşmeye başlayan Yalnız Kurt dizisi yeni sezon olacak mı devam edecek mi gibi sorular merak ediliyordu.

26.05.2022-23:33 - (Son Güncelleme: 26.05.2022-23:33) Yalnız Kurt yeni sezonda devam edecek mi? ATV'den üzücü haber

Atv ekranlarında Cuma akşamı yayınlanan Yalnız Kurt dizisi, yayına başlamış olduğu dönem büyük ilgi çekerek ilk birkaç bölümü ise sosyal medyada gündeme yerleşmişti. Daha sonra giderek ilgi azalarak dizinin reytingleri düşmüştür.

Sezon sonlarına yaklaşırken gelinen bu bu noktada dizinin seyircileri ikinci sezonun çekilip çekilmeyeceğini merakla bekliyor. Atv’nin ortalamada olan reytingleri alan dizisini devam ettirip ettirmeme konusu için bir kararsızlık yaşayacağı bellidir. Ünlü yönetmen ve yapımcı olan Osman Sınav’ın projesi olması ile öne çıkan Yalnız Kurt dizisinde Cihan Ünal gibi usta bir isim de bulunmaktadır.

Murat Han, Hasan Denizyaran ile Damla Colbay da başrolde olan ve rollerini başarı ile yöneten oyunculardır. Bugüne kadar 17 bölüm yayınlanmış olan Yalnız Kurt dizisi gelecek sezonda yayına devam edecek mi?

Atv’den henüz Yalnız Kurt dizisi ile ilgili bir karar çıkmamıştır. Dizinin takipçileri sosyal medyada ikinci sezon için çok daha etkili olabileceğini belirten yorumlar paylaşmakta.

Dizi için devam kararı alınmasını hikayesinin kalite bakımından iyi olduğunu düşünen fazla bir hayran kitleside var. Fakat Atv’nin diziye devam edip etmeyeceği henüz belirlenmedi ve dizi için bu sezon son olabilir.

Ülkemizin yakın dönemdeki yaşanan olayların genelini anlatan, derin ilişki konularında mesaj veren ve FETÖ terör örgütü yapılanması ile ilgili detaylar veren dizinin 18. yeni bölümü ile 27 Mayıs Cuma akşamında Atv ekranlarından izleyebilirsiniz.yalnız kurt

Selin Doğan
selindogan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal