24.01.2024-09:19 (Son Güncelleme:24.01.2024-09:19)


1

Ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Yalı Çapkını’na İfakat karakteri ile dahil olan ve sergilediği performansla adından söz ettiren Gülçin Santırcıoğlu, son haliyle görenleri şaşırttı.



2

Sevilen dizide Ferit’in yengesi İfakat’a hayat veren ünlü oyuncu, dizideki başarılı oyunculuğuyla dikkat çekerken, şimdi de verdiği kilolarla gündeme geliyor.



3

Başrollerinde Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam gibi isimlerin yer aldığı reyting rekortmeni dizi Yalı Çapkını’nda İfakat rolüyle adından sıkça söz ettiren ünlü oyuncu son zamanlarda verdiği kilolar ile dikkat çekiyor.



4

Sevilen dizide sergilediği oyunculuk performansıyla adından söz ettiren güzel oyuncu Gülçin Santırcıoğlu, resmen iğne ipliğe döndü.



5

Başarılı oyuncu dizinin ilk sezonundan bu yana tam 15 kilo verdi.



6

İşte ünlü oyuncunun son hali...

İşte ünlü oyuncunun son hali...

Gülçin Santırcıoğlu, 15 kilo verip kazandığı yeni görünümüyle takipçilerinin beğenisini kazanırken, sette İfakat’ın bütün kostümlerinin bedenleri de küçültüldü. Ünlü oyuncu sosyal medyada; 'Sana ne olmuş böyle?', 'Çok mu zayıfladın?', 'Güzelliğine ne demeli', 'Eski kilonuza geri mi dönseniz' gibi yorumlar yağdı.



7

Santırcıoğlu 1977 yılında İzmir'de doğdu. Dokuz Eylül Üniversitesi Konservatuvarı Sahne Sanatları Opera Şan Bölümünde eğitim aldı. Oyunculuk kariyeri ile birlikte çeşitli gruplarda solistlik ve Ruhi Su Kültür Sanat Vakfında şan hocalığı yaptı. Oynadığı ilk sinema filmi olan Türev, 2005 Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde en iyi film ödülünü kazandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr