23.01.2024-16:54 (Son Güncelleme:23.01.2024-16:54)


1

Bu sene SMS oylamasının olmadığı Survivor'da adada kalma mücadelesi hız kesmeden devam ediyor. Yarışmadaki iddialı isimlerden olan Turabi, bir önceki bölümde konseydeki davranışları nedeniyle Acun Ilıcalı'dan epey sert bir şekilde azar işitmişti.



2

Turabi, bu azarlamaya çok sinirlenirken, dünkü konseyde aday olarak Acun Ilıcalı'yı gösterinde ortalık yangın yerine döndü.



3

Survivor All Star mücadelesi hız kesmeden devam ederken bir yanda da kavgalar ve kaoslar süregeliyor. Survivor'ın hem en çok konuşan hem en çok konuşulan yarışmacısı olan Turabi de attığı her adımla gündem olmayı başarıyor.



4

Turabi bu defa herkesi şaşırtan bir hamlede bulundu. Bir önceki bölümde konseydeki davranışları nedeniyle Acun Ilıcalı'dan azar işiten Turabi eleme konseyinde hiç beklenmedik bir hamle yaptı.



5

'Sürekli bana kızıyorsun çok kötü azarlıyorsun moralim bozuluyor sanki buranın sahibi gibi konuşuyorsun. Bu yüzden sana bir şiir yazdım' diyen Turabi kendince bir şiirle birlikte konseyde eleme adayı olarak yazdığı ismi duyurdu



6

Turabi, "Böyle giderse küseceğim." diyerek kameraya Acun Ilıcalı'nın ismini gösterdi. Ancak ismi 'Atmıyorum kovulmak istemiyorum şimdi' diyerek geri kenara koydu. Turabi'nin o anlarına sosyal medyada; 'Kendini ne sanıyorsun', 'Patron tabii Acun', 'Başka bir boyutta bu adam ya' gibi yorumlar yağdı.



7

Eleme gecesinde Özgür'ün kendisine şuursuz demesine sinirlenen Turabi yanıt olarak 'yalaka' demişti. Turabi, "Niye isim yazıyorum diye şuursuz diyor ki" deyince Acun Ilıcalı ise "Sen sanki problem aramaya gelmiş gibisin ya! Ne oldu bir sakinleş, ne dedi sana anlamadım. Sana bir şey demedi ki...



8

Turabi sen bu ortamı böyle geremezsin, şu anda yaptığın doğru bir şey değil. Sen şu anda, konseyde sen konuşma, onu deme bunu deme... Ne oluyoruz ya! Dingonun ağırı değil burası Turabi! Hep beraber seni övelim istiyorsun" diyerek çok sinirlendi. Sinirlerine hakim olamayan Acun Ilıcalı devamında ise ""Sen insanlara müdahale ediyorsun. Burası Survivor. Buranın tek bir patronu var, o da benim!" diyerek sert çıkmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr