06.01.2024-09:46 (Son Güncelleme:06.01.2024-17:40)


1

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nın 53. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda Seyran karakterine oldukça az bir yer verilmesine hayranlarından tepki gecikmezken, Afra Saraçoğlu'ndan bomba gibi göndermeli bir yorum geldi.



2

Sevilen dizinin merakla beklenen 2. sezonunun başlamasından itibaren izleyicilerine hayal kırıklığı yaşatan senaryosu ile tepki çekmeye ediyor. İzleyicisini küstüren dizinin ekibi arasındaki kaos ve kavga ise hiç bitmiyor.



3

Sezonun başında izleyiciye Seyran ve Ferit aşkı sunan yapım, gittikçe senaryolarını ilginçleştirerek ikiliyi birbirine düşürürken, Seyran karakterini adeta saf dışı bıraktı. Ferit'in üstünden ilerleyen hikayede, karakterin bir karısı ve bir sevgilisi az gelmiş olacak ki senaryoya bir başka partner daha eklenince dizinin sevenleri adeta ayağa kalktı.



4

Dizinin 53. bölümünün yayınlanan ikinci fragmanında Seyran neredeyse hiç yok gibi olunca sevenlerinden tepki gecikmedi. Bu olaya sessiz kalamayan Afra Saraçoğlu'ndan ise bomba bir yorum geldi.



5

Yalı Çapkını'nın Instagram hesabında paylaşılan fragmana "Bölümde Seyran yok galiba :O" tepkisi veren Saraçoğlu, izleyicilerden de büyük destek aldı



6



7

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr