05.01.2024-17:11 (Son Güncelleme:05.01.2024-17:54)


1

Özel hayatıyla sık sık gündeme gelen ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, son olarak kendinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile evlilik yolundayken ayrılmışlardı.



2

Bu ayrılığı kaldıramayan ünlü şovmen adeta depresyona girmiş, Serdar Ortaç'ın sosyal medya hesabından açtığı yayınlara katılarak şarkılar eşliğinde ağlamıştı.



3

Depresyonu çabuk atlatan Erbil'in bu kez yaşça daha küçük bir sosyal medya fenomeni ile yaşadığı aşk ve gittikleri tatil gündeme oturmuş, ikili arasında tartışma yaşanmıştı.



4

Bu sıralar kariyerinden çok özel hayatındaki kargaşayla ve bir ayrıl bir barış ilişkisiyle gündeme gelen Mali, sosyal medyada da sık sık olay oluyor. Kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile yaşadığı aşk çok konuşulurken, evlilik teklifi ile ilişkiyi resmi boyuta taşımak isteyen Mali, ayrılık haberiyle sarsılmıştı.



5

Doğum gününde evlilik teklifi edip nişanlandığı sevgilisinden ayrılınca yayınlara çıkarak şarkı dinleyip ağlayan Erbil, sosyal medya kullanıcıları tarafından dalga konusu olmuştu. Düğün hazırlığı yaptığı düşünülen çift aniden ayrılınca gözler bu ikiliye çevrilmişti. Günlerce magazin gündemini meşgul eden çiftten Gülseren Ceylan, ''artık bıktım'' diyerek ilişkinin bir daha devam edemeyeceği sinyalini vermişti.



6

Snob Magazin'de yer alan habere göre Mehmet Ali Erbil sevgilisinin yokluğuna daha fazla dayanamadı ve Ceylan'ı arayarak barışmak istediğini söyledi. Gülseren Ceylan ise ünlü şovmen eski sevgilisinin teklifini geri çeviremedi ve çift Yeniköy'de buluşup romantik bir akşam yemeği yediler. Erbil, Ceylan ile barışmaları hakkında "Gülseren'i ben aradım tekrar bu ilişkiyi gözden geçirelim, hatalarımızı telafi edelim teklifinde bulundum." ifadelerini kullandı.



7

Erbil ilişkisi hakkında son olarak "Şu an barıştık ama Gülseren'nin de birkaç şartı varmış. Henüz şartlarını söylemedi ama şimdilik her şey yolunda" diye belirtti.



8

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr