Yalı Çapkını bugün var mı, yok mu? Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman, yayınlanacak mı?

Star TV’nin sevilen dizisi Yalı Çapkını, Kahramanmaraş depremi sebebiyle yayın hayatına ara veren diziler arasında yer alıyordu. Depremin üzerinden neredeyse 2 hafta geçmesiyle beraber Yalı Çapkını yeni bölüm araştırmaları arttı. Peki Yalı Çapkını bugün var mı, yok mu? Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman, yayınlanacak mı? Soruların yanıtı haberimizde...

17.02.2023-18:17 - (Son Güncelleme: 17.02.2023-18:17) Yalı Çapkını bugün var mı, yok mu? Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman, yayınlanacak mı?

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat Pazartesi günü yaşanan acı depremler sonrasında dizilerin tamamı yeni bölümlerini geçici olarak askıya almıştı. Başrollerinde Mert Ramazan Demir, Afra Saraçoğlu  ve Çetin Tekindor’un yer aldığı Yalı Çapkını dizisinin yeni bölümünün bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı sevenleri tarafından merak ediliyor. Peki Yalı Çapkını bugün var mı, yok mu? Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman, yayınlanacak mı?

Yalı Çapkını bugün var mı, yok mu?

Ekranların fenomen yapımları arasında yer alan Yalı Çapkını dizisi Star TV’nin 17 Şubat 2023 Cuma TV yayın akışında yer almıyor. Dolayısıyla dizinin yeni bölümü bu akşam ekranlarda olmayacak. Dizinin yerine Miraç Kandili dini programı saat 20.00’da Star TV’de olacak. Programın ardından da Son Umut adlı yabancı sinema filmi izleyenleri karşılayacak.

Yalı Çapkını

Yalı Çapkını son bölüm özeti

Kazım’ın vurulduğu ve Ferit’in o sırada onun yanında olduğu öğrenen ev halkı, hemen hastaneye koşar. Kazım’ın başına gelenler aileyi derinden etkilerken, Seyran ile Ferit arasındaki buzlar bu olayla beraber bir nebze erir. Pelin’in durumu Seyran’a beklenmedik bir karar aldırır.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal