Oktay Kaynarca ATV'den ayrılıyor mu?

ATV’de yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazsam dizisinin yıldızı Oktay Kaynarca’nın yapımla yollarını ayıracağı iddia edildi. ATV’den konu hakkında flaş bir karar geldi. Peki Oktay Kaynarca ATV'den ayrılıyor mu? İşte konu hakkında merak edilenler...

17.02.2023-16:22 - (Son Güncelleme: 17.02.2023-16:22) Oktay Kaynarca ATV'den ayrılıyor mu?

ATV’nin sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazsam’ın başrol oyuncularından Oktay Kaynarca, Kahramanmaraş depremlerinde Ahbap adına bağış toplamasıyla gündem olmuştu. Geçtiğimiz günlerde çok sayıda kanalda yayınlanan Türkiye Tek Yürek ortak programında da yer almayan Oktay Kaynarca hakkında çok sayıda iddia ortaya atıldı. Bu iddialar arasında usta oyuncunun Ben Bu Cihana Sığmazsam dizisinden ayrılacağı iddiası da yer alıyor. Peki Oktay Kaynarca ATV'den ayrılıyor mu?

Oktay Kaynarca ATV'den ayrılıyor mu?

Ben Bu Cihana Sığmazsam dizisinin önümüzdeki haftadan itibaren normal yayın akışına geçecek olmasına rağmen Oktay Kaynarca’nın yapımda yer almayacağı iddiaları yine de dillendiriliyor. Konu hakkında gazeteci Birsen Altuntaş’ın bir iddiası ise çok konuşulacak cinsten. 

Oktay Kaynarca

Altuntaş’ın haberine göre, Kahramanmaraş depreminin ilk günlerinden itibaren Ahbap Derneği’nin yanında yer alan ve derneğe toplanan büyük bağışta pay sahibi olan Oktay Kaynarca’nın ATV kanal yönetiminin kararıyla Türkiye Tek Yürek programında yer almadığı iddia edilmişti. Kaynarca’nın bununla beraber Ben Bu Cihana Sığmazsam dizisinden de ayrılacağı iddia ediliyor.

Oktay Kaynarca ile ATV birlikteliğinin bitip bitmediği henüz resmi olarak belli değil.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal