Kenan İmirzalıoğlu bağış yayınına neden katılmadı?

Kahramanmaraş merkezli deprem için bağış toplanan Türkiye Tek Yürek kanalında Kenan İmirzalıoğlu’nun yer almaması dikkat çekti. Peki Kenan İmirzalıoğlu bağış yayınına neden katılmadı? Sorunun yanıtı haberimizde...

17.02.2023-16:09 - (Son Güncelleme: 17.02.2023-16:09) Kenan İmirzalıoğlu bağış yayınına neden katılmadı?

6 Şubat günü Kahramanmaraş’ta yaşanan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler binlerce kişinin hayatını kaybetmesine yol açarken, binlercesinin de büyük bir maddi zarara uğramasına yol açtı. Bu maddi zararların biraz olsun giderilebilmesi için geçtiğimiz günlerde ATV, Fox, Kanal D, Kanal 7, Show, TRT 1 ve TV8’de ortak olarak Türkiye Tek Yürek programı yayınlandı ve yayınlanan programda milyarlarca lira bağış toplandı. Birbirinden önemli isimlerin yer aldığı Türkiye Tek Yürek programında Kenan İmirzalıoğlu’nun yer almaması dikkatlerden kaçmadı. Peki Kenan İmirzalıoğlu bağış yayınına neden katılmadı? 

Kenan İmirzalıoğlu bağış yayınına neden katılmadı? 

Ahbap derneğinde bağış yapan ve gelen diğer bağışların dağıtılmasını sağlayan isimlerden birisi olan Kenan İmirzalıoğlu’nun ATV’nin özel isteğiyle programa dahil edilmediği iddia edildi. 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, depremin ilk günlerinden itibaren Ahbap‘ın yanında yer alan ve büyük miktarda bağışın toplanmasına destek olan Kenan İmirzalıoğlu yarın ortak yayına ATV ekranlarından katılacaktı. Ancak İmirzalıoğlu’nun, kanal yönetiminin son anda aldığı kararla ortak yayında yer almayacağı kaydedildi.

Kenan İmirzalıoğlu

Haluk Levent konu hakkında açıklama yaptı

Sanatçı ve Ahbap Derneği’nin kurucusu Haluk Levent, söz konusu iddiaya ilişkin Twitter hesabından açıklama yaptı.

Levent, "Benim yüzümden oldu :( Çok üzgünüm. Bir kez “devlet nerde?” cümlesi kurmadılar. Yardım toplamak değil yardım dağıtmak için Ahbapta oldular. Geçen yıl yardım kampanyasında ben de Afad’a bağış yapmıştım. İzin verin yarın TV’de Afad için tüm sanatçılarla biz de para toplayalım" ifadelerini kullandı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal