Yalı Çapkını 65. bölüm fragmanı yayınlandı: Star TV Yalı Çapkını yeni bölümde neler olacak?

Yalı Çapkını dizisinin 65. bölüm fragmanı izleyenlerle buluştuktan sonra Yalı Çapkını yeni bölüm izle, Yalı Çapkını son bölüm özeti, Star TV Yalı Çapkını tek parça izle gibi terimler araştırma konusu oldu. Peki Star TV Yalı Çapkını yeni bölümde neler olacak? İşte dizinin yeni bölümü hakkında merak edilenler…

05.04.2024-16:43 - (Son Güncelleme: 05.04.2024-16:43)

Ekranların en sevilen dizilerinden Yalı Çapkını’nın yeni bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Star TV’de her hafta Cuma günleri reyting rekorları kıran Yalı Çapkını’nın 65. bölümü özeti, seyircilerin gündeminin üst basamaklarında yer alıyor. Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Öznur Serçeler gibi önemli isimlerin oyuncu kadrosunu oluşturduğu dizinin yeni bölümünde neler olacağı sorusu arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul ediyor. Peki Star TV Yalı Çapkını yeni bölümde neler olacak?

Star TV Yalı Çapkını yeni bölümde neler olacak?

Evde yaşanan korkutucu bir manzara, ev sakinlerini dehşete düşürürken, Ferit güvenlik önlemlerinin yetersiz olduğuna kanaat getirir ve Abidin'e öfkeyle dönüşen tepkiler verir. Hattuç, geçmişten bir anıyı paylaşarak asıl hedefin kendisi olduğunu ima eder ve bu durumdan derin etkilenir, evdeki herkesin emniyeti için sıkı bir tedbir alır. Ökkeş'in ölümü, Akın'ın intikam düşüncelerini alevlendirir.

Yalı Çapkını 65. bölüm fragmanı yayınlandı: Star TV Yalı Çapkını yeni bölümde neler olacak?

Kötü gelişmeleri engellemeye çalışan Ferit ile Akın, karşı karşıya gelirler. Seyran'ı mutlu etmek için çaba harcayan Ferit, ona büyük ve anlamlı bir sürpriz hazırlar. İkili, gelecekteki mutlu günler için mücadele ederken, Akın ise büyük bir planı devreye sokmak için adımlarını hızlandırır.

Yalı Çapkını dizisinin yeni bölüm bu akşam her zaman olduğu gibi saat 20.00’de Star TV ekranlarında yayınlanacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal