Yalı Çapkını 43. bölüm fragmanı: Yalı Çapkını yeni bölümde neler olacak?

Star TV ekranlarının fenomen dizisi Yalı Çapkını’nın heyecanlı anlara sahne olacak olan yeni bölümü bu akşam yayınlanacak. Dizi severler Yalı Çapkını yeni bölüm hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak adına arama motorlarını meşgul ediyor. Peki Yalı Çapkını yeni bölümde neler olacak? İşte Yalı Çapkını 43. bölüm fragmanı…

20.10.2023-17:12 - (Son Güncelleme: 20.10.2023-17:12)

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un başrol olarak yer aldığı Yalı Çapkını dizisi her hafta Cuma günleri Star TV ekranlarında yeni bölümüyle izleyenlerle buluşuyor. Dizi severlerin her hafta heyecanla beklediği Yalı Çapkını yeni bölüm hakkında yapılan araştırmalar Yalı Çapkını 43. bölüm fragmanı, Yalı Çapkını yeni bölüm tek parça izle gibi terimlerle sürüyor. Peki Peki Yalı Çapkını yeni bölümde neler olacak?

Yalı Çapkını yeni bölümde neler olacak?

Kaya'nın Seyran'a üniversite konusunda yardım etmesi Ferit'i çok sinirlendirir ve Seyran'la olan tartışması yalıya dönünce de bitmez. Kazım Ağa çocuk kararını desteklerken; evdekiler de Seyran'ın okumasını desteklemektedir. 

Yalı Çapkını yeni bölüm

Gülgün de kendiyle ilgili yeni kararlar alır. Sultan ise gördüklerinden sonra Dicle'yi odasına kilitler. Ferit'in kolu ile başı tekrar derttedir ve soluğu Talih'in yanında alır. Seyran, üniversiteye gitme konusundaki kararını akşam yemeğinde açıklar. Kaya'nın ise kafasında yeni planlar vardır.

Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman?

Yalı Çapkını dizisi yeni bölümü 20 Ekim 2023 Cuma akşamı saat 20.00’de Star TV’de izleyenlerle buluşacak. Dizi severler Yalı Çapkını 43. bölümü yeni bölüm sona erdikten sonra ekranlarda izleyebilecek.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal