Yalı Çapkını 16.bölüm fragmanı: Yalı Çapkını yeni bölüm yayınlanacak mı? Yalı Çapkını neden yayınlanmadı?

Star TV ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisinin yeni bölüm fragmanının henüz yayınlanmamış olması akıllara ‘’Yalı Çapkını final mi yaptı?’’ gibi soruları beraberinde getirdi. Peki Yalı Çapkını yeni bölüm yayınlanacak mı? Yalı Çapkını neden yayınlanmadı? Yalı Çapkını 16.bölüm fragmanı ve diğer merak edilenler haberimizde...

03.01.2023-11:34 - (Son Güncelleme: 03.01.2023-11:34) Yalı Çapkını 16.bölüm fragmanı: Yalı Çapkını yeni bölüm yayınlanacak mı? Yalı Çapkını neden yayınlanmadı?

Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in yer aldığı sevilen dizi Yalı Çapkını yeni fragmanı henüz ekranlarda görülmedi. Star TV ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisinin yeni bölüm fragmanının henüz yayınlanmamış olması akıllara ‘’Yalı Çapkını final mi yaptı?’’ gibi soruları beraberinde getirdi. Peki Yalı Çapkını yeni bölüm yayınlanacak mı? Yalı Çapkını neden yayınlanmadı?

Yalı Çapkını neden yayınlanmadı?

Yalı Çapkını dizisinin bu hafta ile gelecek hafta yayınlanması gereken bölümlerin sömestr tatili nedeniyle yayınlanmayacağı iddia ediliyor. Yalı Çapkın dizisi yetkililerinden veya Star TV’den henüz resmi bir açıklama yapılmadı ama eğer dizi 2 haftalık araya girerse Yalı Çapkını'nın 16. bölümü 20 Ocak'ta ekranlara gelecek.

Yalı Çapkını 16 Bölüm Fragmanı

Yalı Çapkını son bölümde ne oldu?

Ferit, Seyran'ın gidişini hazmedemez ve karısını almak için Kazımlara gider. Kazım, Halis Ağa'nın söylediklerinden sonra Seyran'ı da alıp tüm ailesiyle Antep'e dönmekte kararlıdır ancak Ferit Seyran'ın gidişine izin vermez. Seyran'ı yanına alan Ferit'in aklında tüm aileyi birleştirecek bir yılbaşı planı vardır.

Yalı Çapkını 16 Bölüm Fragmanı-1

Yalı Çapkını oyuncuları kimler?

Afra Saraçoğlu

Mert Ramazan Demir

Çetin Tekindor

Şerif Sezer

Gülçin Şantırcıoğlu

Emre Altuğ

Gözde Kansu

Ersin Arıcı

Beril Pozam

Doğukan Polat

İrem Altuğ

Öznur Serçeler

Hülya Duyar

Diren Polatoğulları

Sezin Bozacı

Yiğit Tuncay

Buçe Buse Kahraman

Cansu Fırıncı

Selen Özbayrak

Umut Gezer

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal