Okan Buruk’un gözünden düştü: Devre arasında yollar ayrılıyor

Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk tarafından yönetime verilen rapora göre, Hollandalı sol bek Patrick Van Aanholt’un bileti kesildi. Tecrübeli oyuncuya Süper Lig’den talip olduğu da iddia edildi.

03.01.2023-11:20 - (Son Güncelleme: 06.01.2023-17:07) Okan Buruk’un gözünden düştü: Devre arasında yollar ayrılıyor

Süper Lig’de liderliğini sürdüren Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk, devre arası transfer dönemi öncesinde transfer edilecek isimlerin dışında yolların ayrılacağı isimler de netleşmeye başladı. Sarı kırmızılarda Hollandalı sol bek Patrick Van Aanholt’un bileti kesilirken, oyuncuyla devre arasında yolların ayrılacağı iddia edildi. Öte yandan Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa Van Aanholt için devreye girdi.

Devre arasında yollar ayrılıyor

Eski Galatasaraylı futbolcu Selçuk İnan’ın başında olduğu Kasımpaşa Patrick Van Aanholt için Galatasaray yönetiminin kapısını çaldı. Hollandalı sol bek için bonservis istemeyeceğini ifade eden Cimbom, oyuncunun sezon sonuna kadar ki ücretini de karşılamaya hazır olduğunu Kasımpaşa tarafına iletti.

Patrick Van Aanholt Kasımpaşa

Kasımpaşa’ya gitmeye sıcak bakıyor

Tecrübeli oyuncu İstanbul’da olduğu için Kasımpaşa’ya gitmeye oldukça sıcak bakıyor. Hollandalı oyuncu gerektiği takdirde yönetime Kasımpaşa transferi için kolaylık sağlayabilir. Bu sezon ligde 9 maçta forma giyen tecrübeli oyuncu 2 asist yaptı. Van Aanholt'un güncel piyasa değeri 3.2 Euro olarak belirlenmiş durumda.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal