Yalı Çapkın dizisinden ilk paylaşım geldi! Afra Saraçoğlu, sevindirici haberi verdi

Star TV ekranlarının yeni sezonunda başlayacak olan Yalı Çapkın dizisinden beklentiler gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Bir süredir gündemde olan Yalı Çapkın dizisinde başroller Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir oldu. Uzun süredir ekranlarda olmayan Saraçoğlu'nun yeni projesi açıklandı.

25.07.2022-10:48 - (Son Güncelleme: 25.07.2022-10:48) Yalı Çapkın dizisinden ilk paylaşım geldi! Afra Saraçoğlu, sevindirici haberi verdi

Fazilet Hanım ve Kızları ile adını duyuran Afra Saraçoğlu, kısa sürede yoğun ilgi görerek devamında Kardeş Çocuklar dizisinde yer aldı. Şimdilerde ise yeni başlayacak olan Yalı Çapkını dizisinde başrolde yer alacağı haberleri yayıldı. 

Yeni sezonda Star TV ekranlarda başlayacak olan Yalı Çapkını dizisinde başrol oyuncular Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir oldu. Genç iki isim setlerde buluşmaya hazırlanıyor. Dizide Saraçoğlu, Antepli bir kıza hayat verirken karakterinin ismi ise Seyran olacak. Ramazan Mert Demir ise Ferit karakterini canlandıracak. Dizi hakkında kısa açıklamada bulunan Sarçoğlu, çok fazla detaya girmeden rolü hakkında ufak bilgilerde bulunurken heyecanını da saklayamadı. 

Yalı Çapkını dizisi

Yalı Çapkın dizisi ne zaman başlıyor? 

Gaziantep'te çekimleri başlayacak olan dizinin yönetmen koltuğunda Burcu Alptekin yer almaktadır. Oyuncu kadrosunda ise Çetin Tekindor, Cansu Fırıncı, Doğukan Polat, Gülçin Santırcıoğlu gibi deneyimli isimler bulunmaktadır.

Yalı Çapkını dizisi 

Diziyle ilgili ilk müjde de Afra Saraçoğlu’ndan geldi. Eylül ayında ekranda olacaklarını ifade eden Saraçoğlu, 29 Temmuz’da çekimlerin başlayacağını da belirtti. “Şu anda öyle görünüyor, 29’unda sete çıkacağız gibi görünüyor. Eylül’e inşallah projemiz var. Dizi projesi, OGM ile beraber” diyerek detay vermemeye çalıştı.

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal