Şevval Sam, Yasak Elma'da ile adı anılırken yeni film geldi! Sam'dan yeni proje hayranlarını sevindirdi

5 sezon boyunca FOX TV ekranlarında devam eden Yasak Elma dizisi izleyicilerin beğenisi toplaması üzerine uzun soluklu devam etmektedir. Yasak Elma Ender karakterine hayat veren Şevval Sam'ın ise yeni sezonda olup olmadığı konuşulurken yeni proje ile ters köşe yaptı. Şevval Sam yeni filmi ne? İşte, Şevval Sam'ın yeni projesine dair detaylar...

25.07.2022-10:35 - (Son Güncelleme: 25.07.2022-10:35) Şevval Sam, Yasak Elma'da ile adı anılırken yeni film geldi! Sam'dan yeni proje hayranlarını sevindirdi

Alışa gelmişin dışında bir rol ile karşımıza çıkmaya hazırlanan Şevval Sam, Yasak Elma'da Ender karakteri üzerinden yoğun ilgi gördü. Fenomen dizi olan Yasak Elma'nın sevilen karakterlerinden olan Ender'in diziden ayrılacağı haberleri gündeme geldi. Yasak Elma dizisinin sezon final sahnesinde Yıldız, Çağatay ve Ender'in olduğu araç kaza geçirdi. Bunun üzerine hangi ismin diziden ayrılacağı merak konusu oldu. 

Şevval Sam Yasak Elma'da var mı?

Eylül ayında yeni sezonuyla beraber ekranlarda olacak Yasak Elma dizisinden hangi ismin gidip gitmeyeceği belli olacak. Şevval Sam'ın gideceğine dair haberler gündeme gelirken Sam'ın yaz sezonunda turnelere katıldığı ve konserler verdiği görüntülenmektedir. Çekimler nedeniyle sezonda çok fazla konser veremeyen Sam, şarkıcı kimliğiyle şu sıralar hayranlarının gönlünü bir kez daha fethediyor.

Şevval Sam'ın yeni projesi belli oldu

Hem sesi hem de oyunculuğu ile beğenileri toplayan güzel isim Şevval Sam'ın bir filmde oynadığı kısa süre önce belli oldu. Oyuncu, Netflix üzerinde yayınlanacak olan Gönül isimli dizide rol aldı. Son dönemlerin en merak edilen yapımlarından olan Gönül dizisi 10 Ağustos'ta izleyici ile buluşacaktır. Başrollerinde Hazar Ergüçlü ile Erkan Kolçak Köstendil’in yer aldıkları filmin hikayesi de oldukça farklı.

Şevval Sam


Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal