Yalan dizisi 1. bölüm fragmanı: Yeni dizi Yalan’ın yeni bölümünde neler olacak?

Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan Yalan dizisinin ilk bölümünde neler olacağı sorusu gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Süreç Film imzalı yapım bu akşam başlıyor. Peki Yeni dizi Yalan’ın yeni bölümünde neler olacak? İşte detaylar…

27.05.2024-16:45 - (Son Güncelleme: 27.05.2024-16:45) Yalan dizisi 1. bölüm fragmanı: Yeni dizi Yalan’ın yeni bölümünde neler olacak?

Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Eylül Tumbar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Emir Benderlioğlu, Serra Pirinç, Atakan Hoşgören, Renan Bilek, Kubilay Tunçer ve Zeynep Eronat gibi isimlerden oluşan oyuncu kadrosuyla Kanal D ekranlarında yayın macerasına başlayacak olan Yalan dizisinin ilk bölümünde neler olacağı sorusu gündemi meşgul eden başlıklar arasında yer alıyor. Peki Yalan’ın yeni bölümünde neler olacak?

Yalan’ın yeni bölümünde neler olacak?

Kocasını öldürmek suçundan yirmi yıl hapis yatan Melike, özgürlüğüne kavuştuğunda tek amacı yıllarca hasret kaldığı kızıyla yeniden bir araya gelmektir. Ancak dış dünyada onu bekleyen bir dizi yalan ve tehlikenin farkında değildir. 

Melike, cezaevinden çıktığı anda kocasının intikam peşindeki ailesiyle karşı karşıya kalır. Yeni hayatına başlarken büyük bir mücadele vermek zorunda olan Melike, en büyük savaşı ise kızı Hazal’la arasında gerçek bir bağ kurabilmek için verecektir.

Yalan dizisi 1. bölüm fragmanı: Yeni dizi Yalan’ın yeni bölümünde neler olacak?

Ancak bu sandığı kadar kolay olmayacaktır. Çünkü Hazal, Melike’nin gerçek kızı değildir. Bu büyük sırrı Hülya ve Cengiz’den öğrenen Hazal, derhal harekete geçer ve bu sırada Berrin Aksoy ile kızı Duru Aksoy’un hayatlarına dahil olur. 

Hazal’dan kolayca kurtulabileceğini düşünen Berrin, yaptığı büyük hatayla Melike ve Duru’yu da olayların içine çeker. Artık tüm yalanların ortaya çıkması an meselesidir ve herkesin kaderi, Hazal’ın vereceği kararların sonucuna bağlıdır.

Yalan dizisi ilk bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Kanal D’de başlayacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal