Yabani dizisi 35. bölüm özeti: Yabani yeni bölüm ne zaman ve nereden izlenir?

Now TV ekranlarının sevilen dizisi Yabani’nin yeni bölümü ile ilgili araştırmalar hızlanarak devam ediyor. Sezonun dikkat çeken yapımlarından olan dizinin bu akşamki bölümünde neler olacağı merak konusu. Peki Yabani yeni bölüm ne zaman ve nereden izlenir? İşte detaylar…

25.05.2024-16:48 - (Son Güncelleme: 25.05.2024-16:48) Yabani dizisi 35. bölüm özeti: Yabani yeni bölüm ne zaman ve nereden izlenir?

Yabani dizisi her hafta Perşembe günleri yayınlanıyordu ancak Now TV’nin aldığı son karar doğrultusunda dizinin yeni bölümü bir süredir Cumartesi günleri ekranlara geliyor. Başrollerinde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Bertan Asllani, Tayanç Ayaydın ve Şebnem Hassanisoughi'nin bulunduğu dizinin yeni bölümünde neler olacağını öğrenmek isteyenler arama motorlarından sorgulamalarına devam ediyor. Peki Yabani yeni bölüm ne zaman ve nereden izlenir?

Yabani yeni bölümde neler olacak?

Yabani dizisinin 35. bölümünde; sırların açığa çıkmasıyla birlikte, Serhan’ın gerçek yüzü ortaya çıkar. Artık kaçmaktan başka çaresi kalmayan Serhan, Neslihan'ı rehin alarak ailesine şantaj yapmaya karar verir. Kardeşlerini korumakta kararlı olan Yaman, annelerinin kaçırıldığını çocuklardan saklamaya çalışır. Ancak Alaz'ı bu acı gerçeği öğrenmekten alıkoymak kolay olmayacaktır. Serhan ile büyük bir yüzleşme kaçınılmaz hale gelir.

Yabani dizisi 35. bölüm özeti: Yabani yeni bölüm ne zaman ve nereden izlenir?

Yaman, annesini kurtarmak için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırdır. Ancak Serhan'ı saklandığı yerden çıkarmak için çocukların yardımı gerekecektir. Vicdan azabıyla boğuşan Çağla, zor bir duruma düşer. Ece ise bazı gerçeklere herkesten önce ulaşır. Serhan, en değerli varlıkları olan evlatlarıyla yüzleşmek zorundadır.

Neslihan ve Şebnem esaret altındadır ve birbirlerine tüm sırlarını açarlar. Serhan'ın baskıları, Şebnem’in erken doğum sancılarına yol açar. Neslihan, hem bebeği hem de Şebnem’i kurtarmak için çabalar. Yaman ise onlara zamanında ulaşmak ve Serhan'ı yakalamak için var gücüyle çalışır. Ancak bu zamana karşı yarışın sonunda, herkes için ağır kayıplar olacaktır.

Yabani yeni bölüm bu akşam saat 20.00’de Now TV’de olacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal