Kardeşlerim 131. bölüm fragmanı: Kardeşlerim yeni bölümde neler olacak?

Kardeşlerim dizisinin yeni bölümü bu akşam yayınlanacak. Dizi severler son bölümün ardından yeni bölümde neler olacağını yoğun bir şekilde internetten sorguluyor. Peki Kardeşlerim yeni bölümde neler olacak? İşte yanıtı…

25.05.2024-16:40 - (Son Güncelleme: 25.05.2024-16:40) Kardeşlerim 131. bölüm fragmanı: Kardeşlerim yeni bölümde neler olacak?

ATV’nin sevilen dizisi Kardeşlerim’in yeni bölümü her Cumartesi olduğu gibi bu Cumartesi de ekranlarda olacak. Dizinin hayran kitlesi ise bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümde hangi olayların yaşanacağı sorusuyla arama motorlarından araştırmalarına hızla devam ediyor. Peki Kardeşlerim yeni bölümde neler olacak?

Kardeşlerim yeni bölümde neler olacak?

Ömer ve Oğulcan, Süsen'i belalı adamların elinden kurtarmak için kaybolan elması ararken büyük bir telaş içindedirler. Süsen ise bu süreçte derin bir acıyla yüzleşir. Orhan'a karşı düşmanlığı artan Emin, sinsi planlarını hız kesmeden sürdürür. Ömer'in karşısına beklenmedik bir fırsat çıkar ve arkadaşları ona tam destek verir. Ailesini düşünerek cazip teklifi kabul eden Ömer, tereddüt etmez. 

Kardeşlerim 131. bölüm fragmanı: Kardeşlerim yeni bölümde neler olacak?

Ataman Koleji'nde kontrolü yeniden ele alan Akif, tüm öğrencileri bir motivasyon etkinliğinde toplar. Ayaz'la ilgili gerçekleri öğrenen Cansu ve Sarp'ın cephesinde önemli gelişmeler yaşanır. Cansu ile Aybike arasındaki gerilim tırmanırken, Aybike beklenmedik bir şokla sarsılır.

Kardeşlerim yeni bölüm ne zaman, saat kaçta?

Kardeşlerim yeni bölüm (131. bölüm) 25 Mayıs 2024 Cumartesi günü saat 20.00’de ATV’de yayınlanacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal