Yakamoz S245 nereden, nasıl izlenir?

“Yakamoz S-245” adlı dizi internet içerik platformunda izleyiciyle buluştu. Büyük bölümü denizin altında geçen dizi gizemli bir felaket sonrasında yaşananları anlatıyor. Peki Yakamoz S245 nerede yayınlanıyor? İşte Yakamoz S245 konusu ve oyuncu kadrosu…

20.04.2022-14:55 - (Son Güncelleme: 28.04.2022-11:45)

Yakamoz S245 adlı dizinin yayınlanması büyük bir merakla bekleniyordu. Netflix'de yayınlanacak olan dizinin ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor. İşte detaylar...

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci'nin yer aldığı bu dizide yönetmenliği ise Tolga Karaçelik üstleniyor. Senaryosunu ise Jason George, Atasay Koç, Cansu Çoban, Sami Berat Marçalı ve Murat Uyurkulak kaleme alıyor.

Yakamoz S-245 dizinin konusu

Bu dizide güneş nedeni ile gerçekleşen doğa olayı neticesinde güneş ışığının insanları öldürdüğü anlaşılır ve bir grup insan denizin yüzlerce metre altında "Afotik zone" denilen bir bölgede denizaltında duruyor. Bu denizaltında bir grup insanın yanı sıra bilim insanı ve Yakamoz S-245 adlı askeri denizaltının mürettebatı bulunuyor. Dizi boyunca bu gemide yaşananlar izleyiciye aktarılıyor.

netflix dizisi

Türk yapımı bu bilim kurguda Arman isimli karakterimiz Yakamoz S-245 adındaki denizaltı ile beraber yürütülen bir araştırmaya katılmıştır. Bu bilim insanı Dünya'ya felaket gibi düşen problem karşısında ekibi ile birlikte ölüm kalım mücadelesi vermektedir.

Yakamoz S-245 nasıl izlenmektedir?

İzleyicilerin merakla beklediği bu bilim kurgu dizisi Netflix üzerinden izleyici karşısına çıkacak. İzlemek isteyenler Netflix hesaplarına giriş yaparak diziyi izleyebilir. Bebeğini yeni kucağına alan Kıvanç Tatlıtuğ da sosyal medya hesabından diziye dair kısa videolar yayınladı. Ünlü oyuncunun yeni paylaşımına hayranları tarafından şimdiden yoğun ilgi gelmeye başladı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal