Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in oğullarına 'Kurt' ismini seçmelerindeki özel neden!

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer, bugün kucaklarına aldıkları oğullarının adının 'Kurt' olmasına karar verdiklerini duyurmuşlardı. Çiftin hayranları ise neden çocuklarına Kurt ismini koymayı seçtiklerini merak etmeye başladılar. Tatlıtuğ çifti, oğullarına 'Kurt' adını seçme nedenlerini ilk kez açıkladı.

15.04.2022-12:45 - (Son Güncelleme: 15.04.2022-12:45) Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in oğullarına 'Kurt' ismini seçmelerindeki özel neden!
2016 yılında nikah masasına oturan ve herkesin mutlu evliliklerine gıpta ile baktığı Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer çifti, anne ve baba olmanın sevincini yaşıyorlar. Başak Dizer oğlunu sağlıklı bir şekilde kucağına almanın mutluluğunu yaşarken çift bir önce çocuklarına 'Kurt' ismini koyacaklarını açıklamışlardı.

Oğullarının adını 'Kurt' olarak koymak istedikleri yönünde bir açıklama yapan çift, bu açıklamaları sonrası magazin dünyasında gündem olmuştu ve hayranlarının neden Kurt ismi sorusuna da maruz kalmışlardı. Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, bugün dünyaya gelen oğlunun adını neden Kurt olarak koyduklarını açıkladı.


Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in oğullarına 'Kurt' ismini seçmelerindeki özel neden!

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Kurt isminin birçok Türk destanında geçtiğini ve hayvanların arketiplerini de araştırdığını belirterek Kurt'un genel olarak yol gösterici, öğretici ve tek eşli olarak aile kuran bir karakter olduğunu öğrendiğini söyledi. Yakışıklı oyuncu bu nedenle eşi Başak Dizer ile birlikte çocuklarına Kurt ismini koymayı kararlaştırdıklarını ifade etti.

"Kıvanç cep telefonundan 'Kurt' diye kayıtlı"


Kıvanç Tatlıtuğ'un güzel eşi çiçeği burnunda anne Başak Dizer ise, doğumdan önce sosyal medya hesabından bir açıklama yapmış ve Kıvanç ile 'Kurt Seyit ve Şura' dizinde bir ilişkiye başladıklarını söylemişti. Dizide başlayan aşklarını evlilikle noktaladıklarını belirten Başak Dizer, dizideki karakter isimlerinin çok hoşuna gittiğini ve o günden beri cep telefonundan eşi Kıvanç'ın "Kurt" diye kayıtlı olduğunu açıkladı.

Kıvanç'ın dizide olan lakabını çocuklarına lakap olarak koymak istediklerini belirten Başak Dizer, Kurt isminin yanına Efe’yi koyduklarını ve oğullarının adının Kurt Efe olarak anılacağını söyledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal