Hadise ile Mehmet Dinçerler ne zaman evleniyor, düğünleri ne zaman? Hadise evlilik yeri ve tarihi!

Birçok olayla gündemde yer alan Hadise ve Mehmet Dinçerler çift hakkında bu defa imam nikahı kıydığı iddiaları ortaya atıldı. 15 Mart'ta nişanlanan çift hakkında ortaya atılan bu iddianın doğru olup olmadığı ise merak ediliyor. Hadise ve Mehmet Dinçerler'in ne zaman evleneceği ise hayranları tarafından oldukça merak edilen konular arasında. Peki, Hadise ile Mehmet Dinçerler ne zaman evleniyor, düğünleri ne zaman? Aynı zamanda düğün yeri ve tarihi de merak edilen konular arasında yer alıyor.

15.04.2022-12:24 - (Son Güncelleme: 15.04.2022-12:24) Hadise ile Mehmet Dinçerler ne zaman evleniyor, düğünleri ne zaman? Hadise evlilik yeri ve tarihi!
Bir süredir magazin gündeminin başında yer alan Hadise ve Mehmet Dinçerler çiftinin, 15 Mart tarihinde aile arasında yaptıkları nişan sonra düğünlerinin ne zaman olacağı tartışılmaya başladı. Büyük bir kesim tarafından merak edilen bu konu hakkında ise Hadise'den cevap geldi.

Geçtiğimi akşam Hadise ve Mehmet Dinçerler, Arnavutköy-Ortaköy arasında yürüdü. Gazeteciler tarafından çifte sorular yöneltildi. Arnavutköy-Ortaköy arasında üç kere gidip gelen çifte gazetecilerin, "Düğün için form mu tutuyorsunuz?" sorusuna gülümseyerek "Tabii ki" diye cevap verdi. Daha sonra herkesin merak ettiği bir konu olan düğün tarihi ve yeri hakkında yöneltilen sorulara ise ünlü popçu, "Kimseyi ilgilendirmiyor" diyerek karşılık verdi.


Ünlü şarkıcı Hadise ile iş insanı Mehmet Dinçerler, yaklaşık bir senedir birlikteler. Bu bir senelik birlikteliklerinin ardından Mehmet Dinçerler'den Hadise'ye gelen evlilik teklifinin ardından ise geçtiğimiz ayın ortasında sadece aile arasında nişan töreni düzenledi.

Sır gibi saklanan bu olay sonrasında çıkan haberlerde, nişan töreninde yer alan görevlere gizlilik sözleşmesi imzalatılmıştı. Bir ara ismi 'hamile mi' iddialarına karışan ünlü popçu için ise şimdilerde imam nikahı kıydığı iddiaları ortaya atıldı.

İmam nikahı mı yaptılar?

TV100'ün haberine göre, Hadise ve ünlü iş insanı Mehmet Dinçerler için 'imam nikahı kıydı' iddiaları ortaya attıldı. Bu iddiaların doğruluğu ise henüz bilinmiyor.

Düğün öncesi Maldivler tatili

Her paylaşımlarıyla şu sıralar olay olan Hadise ve Mehmet Dinçerler çifti, bu defa Maldivler tatili ile gündeme geldi.

Geleneklere bağlı kalan çift, kız isteme merasimini gerçekleştirdi. Ardından 15 Mart günü, Hadise'nin evinde gerçekleştirilen ve sır gibi saklanan nişan töreni de konuşulmuştu. Nişan törenlerinin ardından evlilik yoluna ilk adımlarını atan çift, düğün hazırlıklarına tam gaz devam ediyor.

Firmalardan gelen sponsorluk isteklerini geri çevirmeyen şarkıcı, şimdilerde ise nişanlısı ile Maldivler'de tatile gitti. Firmalar tarafından ünlü çifte ayarlanan bu tatilde ise Hadise ile Mehmet Dinçerler, keyifli anlarını da sosyal medya hesapları üzerinden takipçileri için paylaşmayı da unutmadı.


Birbirine pozlar veren çiftin, yaptığı paylaşımlar ise gündeme oturdu.

Hadise'nin 13,6 milyonluk Instagram hesabından reklam yapması karşılığında Maldivler'de lüks otelin geceliği 35 bin TL'lik odalarında ön balayına çıktı.

Hesabından neredeyse her anı paylaşan Hadise'nin ise tatilini neredeyse bedavaya getirdiği öğrenildi.

Makyajsız yaptığı paylaşımları büyük ilgi gören Hadise'nin nişanlısı Mehmet Dinçerler'le Maldivler tatilinde yaptıkları paylaşımlarda kaldıkları oteli de sıklıkla etiketlemeyi ihmal etmedi.

Düğünü ve gelinliğini de sponsorlar sayesinde ucuza getireceği dedikoduları ortalıkta dolanan çiftin düğünü için birçok otel ve organizasyon şirketi tarafından reklam karşılığı hizmet verme yarışında olduğu konuşuluyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal