Aleyna Tilki'nin yeni şarkısında soyunduğu görüntülere Erol Köse'den sert çıkış: Türk gençleri senin donunu neden görsün?

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki'nin geçtiğimiz günlerde yayınladığı klibine Erol Köse sessiz kalamadı. İşte habere ilişkin o detaylar...

15.04.2022-11:59 - (Son Güncelleme: 15.04.2022-11:59)

Sesi ve şarkılarının yanı sıra son dönemlerde özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen Aleyna Tilki, yeni ingilizce parçasını sosyal medya hesabından duyurmuştu. Take it or leave it ismini verdiği parçasının klibinin kısa versiyonunu ise takipçilerine paylaşmıştı. Klipte motorun üzerinde soyunan ve iç çamaşırıyla kaldığı görüntüleri magazin gündemine ve sosyal medyaya bomba gibi düşerken, bazı takipçileri hem eleştirdi hem de destekledi. Eleştirenler arasında yer alan Erol Köse, genç şarkıcı Aleyna Tilki'nin klipteki görüntülerine demediğini bırakmadı. 

Aleyna Tilki kibinde soyundu

Köse: Bu kostüm falan değil bu don kardeşim 

Sivri dili ve sert eleştirileriyle bilinen Erol Köse, bu kez de Aleyna Tilki'yi yerden yere vurdu. Ünlü şarkıcının yeni çıkarmış olduğu ingilizce parçasına çektiği klip sosyal medyayı salladı. Motorun üzerinde giderken soyunan ve iç çamaşırıyla kalan ünlü şarkıcıya Köse; ''Aleyna Tilki cümle aleme Ramazan günü donunu göstermek zorunda kaldıysa kariyeri yerle bir olmuştur. İngilizce 3 single yapmıştır. Hiç biri tutmamıştır. Daha önce bu kızımızın 100 milyonlarca dinlenmiş klipleri, patlamış şarkıları vardır. Ama İngilizce sevdasına son 3 yıl ve birazda ekibini dinlemeyip ‘ben oldum artık’ havasına girince yerle bir olmuştur. Ve söz dinlememektedir. Ne menajerini ne de basın danışmanını dinlememektedir. Ben her şeyi bilirim deyince işte bildiğin bu. Şimdi bu şuraya geliyor ‘İşte Gülşen o kadar açtıysa ben daha ilerisine giderim. Güzelim bir sonraki etabınızı zaten ahlak polisi huzurunda yapacaksınız. Bu ne ya? Bakın erotizm ile pornografi birbirinden farklıdır. Bu çiğ. Türk gençleri senin donunu niye görsün ya? Bu kostüm falan değil bu don kardeşim. Bu gördüğüm Aleyna Tilki’nin çaresizliğidir’’ ifadelerini kullandı. Erol Köse’nin bu sert eleştirilerine karşılık Aleyna Tilki’nin bir yanıt verip vermeyeceği ise merak konusu oldu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal