Yağmur Tanrısevsin'den Gökhan Alkan'a büyük tepki!

Yağmur Tanrısevsin, geçmişte aynı dizide rol aldığı Gökhan Alkan'ın kendisini sosyal medyadan takip etmeyi bırakmasıyla ilgili ilk kez konuştu: Şaşırdım!

25.04.2022-20:56 - (Son Güncelleme: 25.04.2022-20:56) Yağmur Tanrısevsin'den Gökhan Alkan'a büyük tepki!

'Kalp Yarası' dizisi geçtiğimiz haftalarda ekranlara veda etti. Dizide yer alan Yağmur Tanrısevsin ve Gökhan Alkan, dizi final yapınca kendisini takipten çıkan rol arkadaşı hakkında ilk kez konuştu.

Başarılı oyuncu Yağmur Tanrısevsin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında yapılan bir etkinlikte yer aldı. Katıldığı etkinlikte "Çocuklar bizim için çok değerli, geleceğimiz. Benim için onları sanatla buluşturmak büyük mutluluk. Hayal güçleri inanılmaz, onların hayal gücünü ortaya çıkarmaya yardımcı olduk." şeklinde konuştu.

Marmara Üniversitesi Güzel Sanat Fakültesi mezunu olan Yağmur Tanrısevsin, "AKM'De güzel çalışmalar yaptık. Sergi için bir proje hazırladım, seramik karo tasarımı yapıyorum." Ayrıca "Çocukları çok seviyorum ve anne olmayı çok istiyorum." ifadelerini kullandı.

gökhan alkan yağmur tanrısevsini takipten çıktı

Yetenekli oyuncu geçtiğimiz süreçte final yapan Kalp Yarası'ndaki rol arkadaşı Gökhan Alkan'ın dizi bittikten sonra kendisini sosyal medya hesabından takip etmeyi bırakması üzerine bazı açıklamalarda bulundu.

"Profesyonel olmak gerek"

Tanrısevsin, "Ben daha profesyonel yaklaşıyorum. Haberlerde gördüm, bilmiyordum. Şaşırdı, profesypnel olmak gerek." sözlerini kullandı.

yağmur tanrısevsin

'Kıskançlık krizi' iddiası

Nikah hazırlıklarına devam eden Gökhan Alkan ile Nesrin Cavadzade arasında bir kıskançlık yaşandığı iddia edilmişti. Habere göre Nesrin Cavadzade'nin, Gökhan Alkan'ın Yağmur Tanrısevsin ile senaryo gereği öpüşmesini istemediği öğrenilmişti.

nesrin cavadzade

Kıskançlık iddialarına Nesrin Cavadzade'den kısa sürede cevap geldi. Sosyal medyadan açıklama yapan ünlü oyuncu şu sözleri kullandı:

"Değerli basın mensupları; bugün hakkımda yazılan haberleri şaşkınlık içinde okudum! Uzun zamandır bazı yapımların ve bunların üzerinden pr çalışması yapan menajerlerin adımı kullanarak kendilerini gündemde tutmasına sessiz kaldım ama bugün meslek etiğime dil uzatanların bir cevabı hak ettiğini düşünüyorum. Kimsenin icra ettiği sanata bir müdahalem olamaz. Bu kişi erkek arkadaşım bile olsa. Çünkü aynı işi ben de sevgiyle yapıyorum. Benim yaptığım işe kimsenin karışamayacağı gibi ben de kimsenin işine karışmam. Oyunculuğu anlamam için 20 yılım vardı, anladım. Darısı anlamayanlara..."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal