En Hamarat Benim Kamilla kimdir? En Hamarat Benim yeni yarışmacısı Kamilla hakkında bilgiler

Fox TV de hafta içi her gün yeni yarışmacıları ile ekran başına gelen En Hamarat Benim yarışmasının bu haftaki yeni yarışmacıları belli oldu. Yarışmacılar arasında yer alan Kamilla izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Kamilla kim? Kamilla kaç yaşında? İşte En Hamarat Benim yarışmasının Kamilla yarışmacısı hakkında merak edilenler.

25.04.2022-20:56 - (Son Güncelleme: 25.04.2022-20:56) En Hamarat Benim Kamilla kimdir? En Hamarat Benim yeni yarışmacısı Kamilla hakkında bilgiler

Fox TV ekranlarında izleyici ile hafta içi her gün yeni bölümleri ve yeni yarışmacıları ile buluşan En Hamarat Benim programının sunuculuğunu Kadir Ezildi üstlenmektedir. Eğlenceli sunucu ile seyirciler keyifli dakikalar geçirmekte. 25 Nisan Pazartesi yeni yarışmacıları ile haftaya başlayan programının bu haftaki yarışmacılarından biride Kamilla İnnal oldu. Kamilla İnnal izleyiciler araştırmaya başladı. İşte Kamilla hakkında merak edilenler.

En Hamarat Benim Kamilla İnnal hakkında merak edilenler.

Güzelliği ile daha haftanın ilk gününden dikkatleri çeken Kamilla İnnal, 28 yaşında Kazakistanlıdır. Bir süredir İstanbul'da oturan Kamilla gazetecilik yapmaktadır. Bir dönemde haber sunuculuğu yaptığını söyledi. Kendi ile ilgili yaptığı açıklamada; Temizlik yapmayı çok sevdiğini ve ilk defa denediği yemeğin bile tadının çok lezzetli olduğunu söylemiştir. 

İzleyiciler Kamilla'nın büyük ödülü kazanıp kazanmayacağını merak ediyor. Yarıştığı gün alacağı puan izleyiciler tarafından şimdiden merak konusu oldu.

Kamilla İnnal kim

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal